reklama
Andziak0307
Fanka BB :)
Samana zazdroszcze.Duza pannica.Faktycznie daria nie pisze
samana
Zaangażowana w BB
natusia301 czuję się dobrze, tylko zgaga mnie okropnie meczy wieczorami i mała spać nie daje bo codziennie o 2 rano mnie budzi i potwornie się kręci:-)no i masakrycznie szybko teraz przybieram na wadze, już mam + 8 kg
no i teraz jak brzuszek MissBelli zobaczyłam
zaczynam mieć kompleksy
a Ty byłaś u lekarza z tymi bólami?

a Ty byłaś u lekarza z tymi bólami?
Czarodziejka
Witam wieczornie..
Dzieciarnia polozona, małż zaraz zbiera sie do firmy..znowum sama bede.
Cos u nas na burze zaczyna naciagac
W sumie jest duszno wiec pewnie burza przejdzie.
MisBella Ty chudziaku
)))
Super wyglądasz!!!!! Choc zaloze sie ze z uwagi ze to pierwsza ciaza chciala bys zeby brzuszek byl wiekszy????? Ja w pierwszej ciazy do konca 5 miesiaca mialam malutki potem jak ruszyl to ho ho
)))) No a w drugiej ciazy wiadomo...najpierw ciaza spozywcza jak ja to mowie ..czyli po calym dniu jedzenia wieczorem brzuch wielki a rano juz mniejszy
)))
Samana fajnie tak podejrzec bejbiątko
ja zawsze czekalam na te usg. z maksiem w ciazy poszlam na 4d bo chcialam miec pamiątke, mam nawet filmik
))) super wspomnienia
Piranha, mama, kinga, daria, patrysiak, patrysiu, ....reszta hop hop
Ciekawe co u Kosmopolitan..jak jej syneczek:
Dzieciarnia polozona, małż zaraz zbiera sie do firmy..znowum sama bede.
Cos u nas na burze zaczyna naciagac
MisBella Ty chudziaku
Super wyglądasz!!!!! Choc zaloze sie ze z uwagi ze to pierwsza ciaza chciala bys zeby brzuszek byl wiekszy????? Ja w pierwszej ciazy do konca 5 miesiaca mialam malutki potem jak ruszyl to ho ho
Samana fajnie tak podejrzec bejbiątko
Piranha, mama, kinga, daria, patrysiak, patrysiu, ....reszta hop hop
Ciekawe co u Kosmopolitan..jak jej syneczek:
Czesc dziewczynki,
mam teraz swoje 5 minut i szybciutko do was zagladam.
MissBella slicznie wygladasz
Mama, Piranha, Natusia, Marzycielka, Patrysia, Czarodziejka, Tasha bardzo wam dziekuje. Bylam u lekarza, przed wyjazdem zbilam temp do 38.4 a 20 min pozniej juz 39.4. Masakra, tak sie balam. Pani doktor przebadalodza, posprawdzala uszy, brzuszek, osluchala i ... infekcja gardla. Kazala podawac Nurofen na przemian z Calpolem. Tak wiec daje dawke Nurofenu a po 4 godz. Calpol. O godz. 6 mala miala juz 36.6, ale o 7.30 juz 37.8. Kurcze, szlak by to trafil. Same leki przecwgoraczkowe a nic konkretnego. Najgorsze to jest to, ze taka piekna pogoda na dworze, woda w basenie cieplutka a ona nie mogla sie kapac. Mam nadzieje, ze zwalcze goraczke i jutro bedzie lepiej.
Truskafffka super, ze wrocilas. Odpocznij a pozniej zapraszaj na kawke i opowiadaj, buziaczki
Natusia doszlo?????
Pozdrowionka dla wszystkich
mam teraz swoje 5 minut i szybciutko do was zagladam.
MissBella slicznie wygladasz
Mama, Piranha, Natusia, Marzycielka, Patrysia, Czarodziejka, Tasha bardzo wam dziekuje. Bylam u lekarza, przed wyjazdem zbilam temp do 38.4 a 20 min pozniej juz 39.4. Masakra, tak sie balam. Pani doktor przebadalodza, posprawdzala uszy, brzuszek, osluchala i ... infekcja gardla. Kazala podawac Nurofen na przemian z Calpolem. Tak wiec daje dawke Nurofenu a po 4 godz. Calpol. O godz. 6 mala miala juz 36.6, ale o 7.30 juz 37.8. Kurcze, szlak by to trafil. Same leki przecwgoraczkowe a nic konkretnego. Najgorsze to jest to, ze taka piekna pogoda na dworze, woda w basenie cieplutka a ona nie mogla sie kapac. Mam nadzieje, ze zwalcze goraczke i jutro bedzie lepiej.
Truskafffka super, ze wrocilas. Odpocznij a pozniej zapraszaj na kawke i opowiadaj, buziaczki
Natusia doszlo?????
Pozdrowionka dla wszystkich
samana
Zaangażowana w BB
Kasia uk mały też ostatnio miał chyba infekcję gardła (bo skarżył się na gardło). Gorączkował mi pół nocy niesamowicie. Miał 39 stopni a a poł godz po padaniu nurofenu temp spadała do 37,4 i po 15 minutach znów miał 39. Nam na całe szczęście został jeden nieruszony antybiotyk, przeczytaliśmy z mężem,że to właśnie od tych spraw i podaliśmy małemu . Rano nie było już śladu choroby. Wiem,że troszkę źle zrobiliśmy,że bez konsultacji z lekarzem ale jakbym czekała do rana to sądzę,że choroba by tak szybko nie minęła a mały dużo dłużej by się męczył. Jak nurofen nic nie pomagał to sądzę,że i lekarz przepisałby antybiotyk

tasha31
Kasia - no rzeczywiście przy zapaleniu gardła często występuje wysoka gorączka...miejmy nadzieję, że córcia szybko zwalczy infekcję
Ewcik - bo my tu czekamy na dobrego newsa!!! dawaj kobieto, bo będziesz mieć na sumieniu moje palce, które za chwilę obgryzę do krwi...

Ewcik - bo my tu czekamy na dobrego newsa!!! dawaj kobieto, bo będziesz mieć na sumieniu moje palce, które za chwilę obgryzę do krwi...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
kochane ...pisałam posta 5 razy i mi go wcinało ..nie mam juz nerwów
jutro napiszę bo się wykończę ..

jutro napiszę bo się wykończę ..
Tasha ja tez mam nadzieje ze szybko minie i skorzysta jeszcze z pogody i basenu, buziaczki
samana ja sie nie pytalam o antybiotyk, tutaj dostane go jako ostatecznosc. Moja miala antybiotyk 2 razy. Pierwszy dostala na angine a drugi na wlasne zyczenie mojego M. Dziecko meczylo mi sie z kaszlem dwa tygodnie, nie pomagaly ziolowki ani zwykle syropki na kaszel. Doktor przepisal lecz kazal zaczekac z podaniem okolo tygodnia bo przejdzie, no niestety... ja nie czekalam i po dwoch lozeczkach bylo widac super poprawe a antyb wziela do konca.
Tak to jest z dzieciaczkami
samana ja sie nie pytalam o antybiotyk, tutaj dostane go jako ostatecznosc. Moja miala antybiotyk 2 razy. Pierwszy dostala na angine a drugi na wlasne zyczenie mojego M. Dziecko meczylo mi sie z kaszlem dwa tygodnie, nie pomagaly ziolowki ani zwykle syropki na kaszel. Doktor przepisal lecz kazal zaczekac z podaniem okolo tygodnia bo przejdzie, no niestety... ja nie czekalam i po dwoch lozeczkach bylo widac super poprawe a antyb wziela do konca.
Tak to jest z dzieciaczkami
reklama
Podziel się: