Hejka!
Ewcik, jestem myślami z Tobą kochana, dziś już będziesz mieć to za sobą.
natusia, zarejestrowałam synka na 11:15. Krzysiu niestety nie pokazuje czy coś go boli a pytałam go o to :-( A B-100 można brać dłużej

, to tylko drastyczną dziewczynkową dietę można stosować do 6 miesięcy.
Tusia, to zależy od tego ile trwa faza lutealna w tych cyklach, jeśli np. w cyklu 25-dniowym faza folikularna trwa 12 dni a lutealna 13 dni to wszystko jest w należytym porządku, jeśli jednak I faza trwa 14-15 dni a druga 10-11 to jest za mało progesteronu prawdopodobnie.
Kinga, jak fajnie, że do nas zajrzałaś. Jak samopoczucie?
Kasiu, nocka Kai taka sobie a Krzysiu z rana miał 38,4*C, ciekawe co powie lekarz, martwię się o synka bo nie wiem co mu jest - nie ma żadnych objawów choroby i wydaje się być pogodny ...a może to trzydniówka? Śliczny wykres!
Misia, tempka spada bo być może rosną estrogeny (hormon ten obniża PTC) a pik estrogenowy wywołuje pik LH ...tak więc być może zbliża się owulka, trzymam kciuki :-)
Daria, ja kupiłam te szerokie bo podobno z wąskich synek siostry nie chciał pić (mają inny smoczek).
Tasha, jak się czujesz?
Mama, sto lat dla Domiego, samych uśmiechów i spełnienia wszystkich marzeń!
Kate, czekam, odliczam dni do tych 3-4 miesięcy i dłuży mi się strasznie, tak bardzo bym chciała ulżyć córeczce.