reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

DARIA jakby igiełki ktoś by wbijał ?tak powiem w pochwie?ja tez to mam i z Alankiem również no i do dzisiaj nie wiem co to...może uciskanie na pęcherz?nie wiem sama bo w dole to czuje a co tam niby może się dziać?moze dzidziolek na szyjke uciska?ale mój gin chyba by mi powiedizał jakby coś było nie tak?fakt ginekologicznego badania ja nie miałam...

reklama
no wlasnie takie klocia jak piszesz patrysia :) szukalam na necie i czytalam ze to moze byc przez to wlasnie uciskanie na szyjke a lekarka mi mowila ze dziecko juz bardzo napiera glowka na szyjke ...to moze przez to zobaczymy :)

Z Domisiem nie miałam tego a w sumie z nim ciąża była super ja to nawet w 9 miesiącu na weselu tancowałam i wsio sie ok czułam :))
Z Alankiem to miałam przeróżne bóle tak jak teraz tyle że pchał szybko sie na świat a teraz w sumie ok jest takze nie wiem ale mam wrażenie że brzuś nisko jest i możliwe Marcelek mi uciska i z tędy te bóle tak jak u ciebie...

Natusia dziękuję ..
tata idzie do szpitala na 7.00 ...ale wiesz jak to jest ...do operacji zawsze jest kilka osób i nie wiadomo ,który bedzie "w kolejce"...myślę ,że do obiadu będzie juz po operacji....

ja tak z doskoku będę ...ogarniam domek..muszę się czymś zająć ..

Patrysia* dziękuję......

Marzycielko kochana ...wypocznij ile się da..przywieź miłe wspomnienia i piękne zdjęcia ;)
my też juz tęsknimy!!!
ale....baw się dobrze..to Twój czas:))

reklama
Natusia oczywiście,że dam znać ..

Pirania bardzo dziękuję i doceniam ....
ukochać Mewę Śmieszkę :**

pranie wysycha na tarasie ..pomyłam podłogi na dole i na górze i schody też ..
po raz kolejny ogarnęłam pokoje dzieci...
niby czas się brać za obiad ,ale ja chyba pójdę się zdrzemnąć ...nie spałam dobrze ,wstałam wcześnie i chyba odeśpię ...Tom dopiero będzie za 4 h.......

Do góry