reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Piranha heheh, jasne ze wrzuce zdjecie jaki to test
$%28KGrHqN,%21psE9eBppR7-BPi+NPD%28C%21%7E%7E60_12.JPG

i wlasnie... wszedzie jest test ciazowy niebieski a tutaj zioelony ???? Dziewczynki ja wrocilam z zakupow, musze rozpakowac je i zrobie rozczyn na pyzy :) dzis na obiad serwuje pyzy z gulaszem dla M bleeee, i pyzy z joguretm truskafkowym dla mnie, jesli ktoras ma ochote to szynciutko zamowie DHL i wysle. Buzka

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny - ja naprawde zakochałam się w Chorwacji chociaż nie widziałam Dubrovnika bo było za daleko, ale następnym razem napewno zobaczę. Kurcze naprawde to były jedne z lepszych wakacji , chłopcy zadowoleni mąż też szczęśliwy - tylko teraz codziennie po pracy wypytuje jak tam czy jest ta nasza córeczka cz jej nie ma - wczoraj np mówi: i jak robiłaś test??? NAPEWNOOOOO ROBIŁAŚ hehehehe bo ja zawsze niecierpliwa byłam i test szybko robiłam ale teraz zawzięłam sie i nie robie. Dziś już było blisko a tak dla jaj zrobić, ale sen mój ostudził mi zapał.

axarai jejku to Ty już tak blisko??? Trzymam kciuki aby Adusia jeszcze chwilke poczekała :-)

.... kurde weszlam na sprzedawcy opinie i szok.... " testy nie dzialaja" Tak to jest chol... jak chcialam zaoszczedzic. szlak.... Dzis kupie w sklepie i jutro rano testuje. Nikt nie napisal ze sa zamienione opakowania, wiec pewnie tak musi byc

Kasiu, ja miałam inne testy a te są ZIELONE, sama zobacz przykładową fotkę:

images

A to oznacza ......dobra, dobra, nie zapeszam :-) ale już się cieszę!!! A Ty mi znów smaka na truskawki robisz :-D, poproszę o porcyjkę DHL'em :-)

Axarai
, dzięki kochana, już nie mogę się doczekać zdjęć Twojej Adusi, na pewno będzie śliczną blondyneczką po mamusi :-), w ogóle niebawem będzie na BB wysyp forumowych dzieciaczków (Ty, Patrysiak, Patrysia, Daria) :-)

Ostatnia edycja:
Kasia jakby to było cudnie, jak by testy były felerne!!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!
Nullka my na drugi rok planujemy Chorwację, więc jak by co to się Ciebie dopytywać będę. Mój Najstarszy syn jest teraz w Czarnogórze na wakacjach, zobaczymy co powie jak wróci:-)

PIRANHA tak brawa dla Kajuni za tak pięknie podnoszenie główki:))slicznotka nasza:))
KASIA no nieźle z tymi testami:/ja zawsze wolałam z apteki kupować i też zawsze kupowałam jednej firmy bo jakos mam do nich 100% pewność (nie TRUSKAFFFKA hihi) :))

Piranha, właśnie marzy mi się taka Gwiazdeczka jak Kacuś z białą czuprynką:-D
Siedzę sobie bez koszulki bo mi gorąco, i leci mi z dudów tak, że aż po brzuchu kapie na kanapę. Ja to mam zawsze tyle mleka, że jeszcze z trójkę mogła bym wykarmić:-D Uwielbiam karmić, i już nie mogę się doczekać! Boże co pomyślę, o dziecku to mam wylew:-D

axarai nie ma problemu pytaj kiedy chcesz i o co chcesz :-)

Ja to sie domyślam że nie mam co liczyć na udany cykl :-( Test owu z apteki pokazuje jedną kreskę a gdyby coś sie kroiło to chyba powinny byc dwie już

reklama
.... u nas masakra dzisiaj na dworze, term pokazuje mi 30.7 C mimo iz slonca juz nie mam z tej strony.... matkoooo a ja jeszcze przy tych garach.....drzwi z kuchni na ogrodek otwarte, okna w kuchni otwarte, okna w pkojach ale nawet nie ma wiatru. Juz nie pamietam aby bylo tak cieplo, w radiu mowia ze dzis jest najcieplejszy dzionek... chyba maja racje....a ja sposcilam wode z basenu :(

Do góry