reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

no to tasha, axarai zapraszam na pw :D napiszcie mi proszę te rzeczy, które wymieniłam w poprzednim poście.

axarai też to oglądam i też się poryczałam :(

reklama
Ewcik - witaj kochana, dzięki:-), bardzo dobry pomysł, można nawet pokusić się o jakąś statystykę:tak:
Axarai - hejka ciężaróweczko!!!

dziewczyny - zakupiłam fotelik mutsy z 3 stopniową regulacją oparcia, bo mam fotelik chicco, ale to jakaś katastrofa, Sonia jest w nim tak skrzywiona, że masakra i postanowiłam ulżyć jej i sobie i właśnie kupiłam ten mutsy plus stelaż do zamontowania fotelika, będzie jak znalazł na różne wypady do miasta czy galerii... jak mi się spodoba to dokupię jeszcze gondolę mutsy, bo póki co moja rybka śpi w gondoli, na razie nie chce spać w kołysce...

ja mam caly zestaw mutsy oprocz fotelika bo ten travell ma bardzo zla opinie w testach i wybralam rozkladany be safe bo mial dobra opinie i sie rozkladal i jest najwiekszy w swojej klasie wagowej a mutsy wszedzie mi odradzali ;/ale ty pewnie daleko nie podróżujesz to w sam raz dla ciebie a ja musze miec bezpieczny bo tys km do polski to lepiej nie ryzykować :)

Ewcik - witaj kochana, dzięki:-), bardzo dobry pomysł, można nawet pokusić się o jakąś statystykę:tak:
Axarai - hejka ciężaróweczko!!!

dziewczyny - zakupiłam fotelik mutsy z 3 stopniową regulacją oparcia, bo mam fotelik chicco, ale to jakaś katastrofa, Sonia jest w nim tak skrzywiona, że masakra i postanowiłam ulżyć jej i sobie i właśnie kupiłam ten mutsy plus stelaż do zamontowania fotelika, będzie jak znalazł na różne wypady do miasta czy galerii... jak mi się spodoba to dokupię jeszcze gondolę mutsy, bo póki co moja rybka śpi w gondoli, na razie nie chce spać w kołysce...

a ktory stelaz mutsy wybralas?

Ewcik, super pomysł! Niestety nie mam takiego wykresu ale poszukam. Wiesz, tak sobie myślę, a może przez te 2 cykle bierz anty? Po odstawieniu wypadnie na pewno okres no i będą zwiększone szanse na ciążę, no i wszystko potrwa tak jakbyś miała 28-dniowe cykle co skróci Twoje oczekiwanie na starania ...co o tym myślisz? Posłałam na PW moje staranka do listy :-)

natusia, ja też dodawałam tempkę bo im wcześniej wstawałam tym była niższa ...choć stosuje się to tylko w metodzie angielskiej ;-) Sama widzisz, że tempka, piękna a owulka na pewno była, trzymam kochana kciuki! A z kredytem miałam niezłe jazdy, wzięłam kiedyś kredyt hipoteczny na mieszkanie, bank przed wpłaceniem wkładu własnego podał jakieś tam warunki, które z M spełniliśmy, jak pieniądze zostały wpłacone to wymyślał co rusz nowe warunki, jak jedne spełniliśmy to dokładał kolejne i tak w kółko. Potem na jakiejś imprezce u dewelopera (organizowanej dla mieszkańców osiedla) widziałam babkę z banku, która to robiła wszystko by nie podpisać z nami umowy, jestem zatem pewna, że deweloper miał układ z bankiem i dzielili się potem straconymi przez niedoszłych klientów wkładami własnymi. Jak już umowa została podpisana to bank robił wszystko żeby ją zerwać, wysyłał pisma, że niby raty nie są płacone a jak M to wyjaśniał to twierdzili, że zaszła pomyłka i wszystko jest w porządku, w BIK'u porobili mi zapisy, że raty były niepłacone powyżej 180 dni :szok: ...i tak się męczyliśmy z nimi 2 lata aż sprzedaliśmy w końcu mieszkanie i spłaciliśmy kredyt ...nigdy więcej.

Tasha, super, że samopoczucie rośnie a waga spada :-) no i że u Sonii wszystko w porządeczku, ucałuj ją od forumowej cioteczki.

Daria - stelaż mutsy 4rider a fotelik mutsy casual play a nie ten travell, z tego co mi wiadomo to są chyba 3 typy tych fotelików: play, travell i safe 2go, czy jakoś tak; ja kupiłam ten play, potrzebuję głównie do przemieszczania się w obrębie domu a najdalej zamierzam jechać nad morze, czyli ok 400 km, ale to dopiero w przyszłym roku

pirania nie wiem kochana, jakoś nie chcę brać tabletek anty :/ sama nie wiem.. ginka kazała mi się pojawić u siebie na usg dopiero po pierwszej @... może wtedy coś mi doradzi??? dziękuję za pw :)

Daria - stelaż mutsy 4rider a fotelik mutsy casual play a nie ten travell, z tego co mi wiadomo to są chyba 3 typy tych fotelików: play, travell i safe 2go, czy jakoś tak; ja kupiłam ten play, potrzebuję głównie do przemieszczania się w obrębie domu a najdalej zamierzam jechać nad morze, czyli ok 400 km, ale to dopiero w przyszłym roku

ja myslalam o zakupie travel ale wybralam ten Zobacz załącznik 491327 jest tak ogromy ze szok ale plus to lezenie wlasnie:) 4rider super wozek na pompowanych tez o nim myslalam tylko dla mnie miejsce sie liczylo w bagazniku :)

dzień dobry :)

jaka dziś wyspana :) wczoraj padłam wcześnie i spałam dziś do...10 :-) chłopaki śniadanie do łóżka zrobili...tak to sobie mogę żyć hehehe
wyprasowałam tonę koszul i odpoczywam, a D robi sok z marchwi i jabłek...będzie karmił Rybcie hehe

Mama hehehehe udany Tom :-D
Kasia niezła historia:-D wracaj do formy
Kinga bardzo podoba mi się twój wykres :) kciuki zaciśnięte!!!!
Daria hehe ale nas robicie w konia, chyba na poród trzeba czekać żeby się przekonać kto tam w brzuchu siedzi:-D
Ewcik oby cię małpa szybko nawiedziła i tak bardzo bym chciała żeby wszystko szybko się unormowało...ehh
jestem z Tobą, tulę i wierzę..
mnie się pomysł podoba, na pw ci wyślę info ;)
Misia czekam na wieści...i zaciskam kciuki
Natusia piękna imprezka się szykuje ;)
a u mnie wizyta dokładnie za tydzień, przebieram nogami ...
Kazimiera :) witamy, rozkładaj kocyk :)
Noemi ja niestety w temacie kredytów nie pomogę..
Piranha korzystaj dzisiaj z mężula przy dzieciakach ;)
tasha no widzisz, wiedziałam że tak będzie :)
co do fotelika, fajnie że trafiłaś z tym mutsy, jeszcze tematem sie nie interesuję, ale jak przyjdzie czas...to będę prosić o rady :)

Daria tylko, że trawel posiada certyfikaty do przewożenia dziecka w aucie w pozycji leżącej lub siedzącej, a w tym slep który kupiłaś dziecko w aucie może byc przewożone w pozycji siedzącej. Rozkładać można tylko do wózka, albo w domu.
Tak samo matrix Jane on też ma certyfikat do przewożenia w pozycji leżącej lub siedzącej w aucie.

reklama
Hejka Dziewczyki!!!!
Wpadłam was podczytać i zdać sprawozdanie z walki na froncie u mnie cykl nadal trwa wię będę pokazywać aż do @ a póki co to pokażę Obserwacja cyklu - enpr.pl
Spacerek rodzinny zaliczony chłopaki pograli w kosza i teraz czas na obiadek:-) odezwe się później Pozdrawiam i miłego opołudnia:-)

Do góry