reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien dobry!!!!

.... super, ze macie takie samo zdanie jak ja o wczorajszej lasce.... ale ja juz nigdy nikomu nie zwroce uwagi. Bylo to takie przykre jak do mnie wyskoczyla z mordka... a ja musialam byc bardziej inteligentna od niej i trzymac
nie_powiem.gif

Nullka
.... przykro mi
pocieszacz.gif
, ale juz jest kolejny cykl a z nim kolejne szanse

Natusia...trzymam mocno kciuki za tempke, jest dobrze
oklasky.gif

Corka w Pl juz zaczyna tesknic za rodzicami, wczoraj caly czas sms-ki do mamy i taty, pozniej co chwilke dzwonila...zaczynam sie martwic jak ona dalej wytrzyma...

Jak to jest z ta alergia??? Ja dzis wstalam, gili juz nie mam ale oczy... tak strasznie zaropiale, ze doszlam do lazienki i najpierw musialam je moczyc aby otowrzyc.... szok

Mama...
z dzikiego porannego sexu nic nie wyszło---->szarańcza
laugh.gif

ale ...wieczorem ziemia zadrży..
sorry2.gif

ja się zrobię na
laugh.gif
Tom będzie grał cynka
p.gif

no chyba ,że ja będę
a Tom pacjentem

ojeje.... to bedzie sie dzialo.....gdybys potrzebowala wieczorkiem reanimacji to dawaj znac, a my
s035.gif
przybedziemy

Kinga ty odpoczywaj a my bedziemy trzymac kciuki &&&&&

Dziewczyny milego dzionka

Ostatnia edycja:
reklama
no trzymajcie mocno abym po powrocie mierząc temp miała uśmiech na twarzy ;)
Wiem że wspieracie.... uwielbiam Was za to.
Jak sie nie uda trudno. bede starac sie dalej.
Buziaki

Kinga, aż żal przerywać taki ładny wykresik :-D ...odpoczywaj w weekend i nie stresuj się tempką :-)

Tasha
, zapomniałam Ci wczoraj napisać, Kaja tez miała na początku problemy z odbiciem, w ogóle jej się po jedzeniu nie odbijało a jak już to sporadycznie i po dłuższym trzymaniu w pionie. Teraz się to unormowało, układam ją w pionie na ramieniu i po kilku sekundach jest piękne beknięcie :-) ...tak więc pewnie Sonii też się to unormuje.

Natusia ja odlozylam starania w listopadzie do maja.Ale na poczatku roku stwierdzilam ze chyba rezygnuje.Sytuacja z mama stala sie nie do zniesienia.A tu w lutym wpadka.
Raz radosc raz placz.
A maz na poczatku szok teraz sie cieszy.Ale mial ogromne nadzieje ze moze choc tym razem tak niespodziewamie Bog dal nam coreczke.
21 ide na usg 3D jaka plyte mam zabrac do nagrania?

Piranha jak tam przygotowania do jutrzejszego dzionka???? Goscie juz pomalu i beda do drzwi pukac. Mam nadzieje ze dalas sobie swietnie rade.
a045.gif

Piranha no żal ale nie bede sobie tym zawracała głowy bo na pewno bedziemy późno chodzić spać troszkę wypiję winka a tempka może być zaburzona wiec po co sie stresować? w pn sprawdzę ;) Buziak

Czesc, ja sie melduje, ze zyje. Nie odzywam sie bo nie mam zbytnio kiedy, bo u mnie przyjazd do PL wiaze sie zawsze z objazdowka, bo ja mam swoje babcie i dziadkow, dziewczyny maja swoich ;) wiec jest kogo odwiedzac, znajomi, rodzina itp itd. nawet nie mam jak was nadrobic, bo zaraz do prababci jedziemy ;) pozdrawiam was i zycze milego dnia

Andziak, płytkę powinien Ci gin dać ...u mnie też przez to, że nie mieszkam z M sama bywają czasem zgrzyty :-(

Kasiu, dziś muszę cały dom (pater i piętro) odkurzyć, pościerać kurze, posprzątać w salonie i będzie jako tako :-) Po wczorajszym spacerze na nogi nie mogłam stanąć a w nocy z bólu to nawet ledwo się z boku na plecy obracałam, coś mi się porobiło ze stawami biodrowymi po tej ciąży ...starość normalnie. Jak dziś się czujesz?

natusia, jak synek?

martika, super sprawa jak dla mnie, też bym sobie zafundowała z miłą chęcią taką objazdówkę :-D Kiedy masz USG genetyczne?

Mama, kiepsko mi idzie to odkladanie i nie mam pomysłu jak wykonać pokrywę by miała HQI w środku, troszkę posłużyła, nie wyglądała szpetnie i nie kosztowała fortunę :-) ...nonono, wieczór szykuje Ci się interesujący :-D

nullka, sprawdzasz jutro te hormony?

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie
Piranha jutro nie za bardzo mam z kim dzieci zostawić i pomyślałam że jeśli dostałam @ około 22 to czy mogłabym je zrobić w sobote rano?

natusia pięknie tempka pnie sie w gore - mam nadzieję że będzie z tego pozytywny efekt :-)

mama ale Ci zazdroszcze tego trzęsienia ziemi :-) My na wczorajszy wieczór mieliśmy takie plany , a tu wredota przylazła i klops - teraz trzeba czekać co najmniej 3-4 dni

Co do pytania o to jak nasi m podchodzą do kolejnego dziecka: mój zawsze chciał troje więc wiadomo nie ma nic przeciwko, nawet jak widzę teraz ze ma mniej cierpliwości do dzieci bo praca stresująca itp to ja ostatnio do niego mówię - może dajmy spokój i zostańmy przy dwójce . A on od razu NIEEE absolutnie - damy rade :-)

Mam wyrzuty sumienia - moi chłopcy bawią sie w pokoju a ja pracuję ale nie mam innego wyjścia bo mam zaległości :szok:

Do góry