reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Tasha, WOW, idziesz jak burza ze zrzucaniem wagi! :-) No to ładną masz bliznę bo moja ma kilkanaście centymetrów. Jak przejedziesz palcem to czujesz zgrubienie czy nie ma nic takiego? Martwię się, że bliznowiec mi odrasta.

Kasiu, ja już wrzuciłam podana przez Ciebie stronkę do ulubionych, strasznie atrakcyjna cena za takie wakacje a Hiszpanię uwielbiam :-)

kate
, u mnie za klimę robi zasunięta roleta niestety hehehe :-D Też bym chciała mieć pracę w domu ale ma to jednak swoje minusy.

natusia, kciuki by jutro tempka poszła w górę! No i za tydzień w poniedziałek będziesz mieć zbiorowe wsparcie kciukowe na forum, z takim wsparciem na pewno wszystko będzie dobrze! :tak: A dzieciaczki były dziś nawet ...znośne :-D, byliśmy koło 19-tej na placu zabaw i Krzysiu się wyszalał w najlepsze, teraz odsypia te szaleństwa, Kaja dziś też lepiej spała jak zazwyczaj :-)

patrysiak
, kolek chyba już nie ma a wieczorna płaczliwość u dzieci to chyba norma :-), w każdym razie nie ma już twardego brzuszka i nie podkurcza nóżek przy płaczu, jest to też już inny rodzaj płaczu więc problemy brzuszkowe chyba już mijają, nareszcie bo tak na to czekałam :-)

MissBella, masakra z tym dachem, oby szybko problem został ...zadaszony :-)

Andziak
, podziwiam, że dajesz radę wobec tego wszystkiego co opisujesz, dzielna i silna z Ciebie babka!

Mama, oby panowie się zrehabilitowali i szybko zrobili Ci cudną elewację! :-)

Ewcik, tempka ładnie spada, według mnie estrogeny rosną, a jaką miałaś zazwyczaj tempkę przed owulką? Jestem cały czas z Tobą myślami i wierzę, że los Ci to wszystko wynagrodzi śliczną, zdrową córeczką, zobaczysz! Ja teraz dokańczam jakąś silikonową maść (nieludzko droga była) i czeka już polecany przez Ciebie Contratubex :-) Podsyłam DHL'em trochę burzy bo u nas grzmi i pada.

Magda, super, że napisałaś i zostań proszę z nami! Za 9 dni będziemy tu wszystkie mocno trzymać kciuki za zdrowego synka! A propos podobno łykanie antybiotyku sprzyja poczęciu chłopca :-) gdyż podnosi pH ...ale Ty chyba nie łykałaś go w rejonie staranek?

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj Pirhania, tak praca w domu ma swoje minusy, ale jak sa dzieci małe to myśle, że jednak jest wiecej plusów
kasia uk, u mnie znowu to samo praca, dzieci , dom ...

Nastusia mój M pracuje w Austrii, maja swoja firme z bracmi ( budowlaną), dlatego wyjezdza w niedziele wieczorem a wraca z czwartku na piatek, ale mi tak szybko czas leci, ze nim zauwaze to juz czwartek wieczorem

Laseczki to wy same??? No to pijemy
k010.gif

Piranha ciesze sie i polecam. Ja jutro dzwonie o ceny....
Kurcze tak sie nakrecilismy na Wlochy ale kazdy z nas liczy na bejbi... i wtedy wczasy odpuszczamy.

Dziewczyny wczoraj rozmawialam z M i podziele sie tez z wami
.... jesli do konca roku nie zajde w ciaze to sobie cycki powieksze!!!! Ja mam miseczke B jak jest dobrze wypchana, tak wiec nic innego mi nie pozostanie.

Nastusia a ja zamiast pracowac to robie zakupy przez allegro i zamiast zrobic co mam zrobic i isc spac to zejdzie mi do 1 w nocy

natusia, hehehe, przesłodki ten Twój skutek antybiotyku :-) ...i mam nadzieję, że już zdrowy! Ano fakt, że silne z nas bestie, jak M zostaje sam z dziećmi przez 10 minut to widzę, że już ledwo radę daje :-D

kate, też uważam, że ma więcej plusów, dziś na spacerze naszło mnie takie pytanie: co ja zrobię z dziećmi w czasie wakacji jeśli będę już pracować a nie mam nikogo kto by się nimi na te kilka godzin zaopiekował, jak dziewczyny sobie z tym radzicie?

Pirhania u nas mozna poszukac opiekunki tylko na wakacje, np jakies dziewczyny co sie uczy i chce sobiie dorobic, albo sa dyzury w przedszkolach

reklama
Do góry