reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziękuję Wam dziewczyny za miłe przyjęcie:happy: No i oczywiście za kciuki:-) Ja nie ukrywam, że od jakiegoś czasu czytam Was na bieżąco i bardzo przeżywam Wasze sukcesy i porażki:zawstydzona/y:

kate18 mówisz, że jestem wytrwała? Ja chyba raczej bym się tchórzem nazwała:-p;-) Bo to jest tak, że z jednej strony chcę wiedzieć już, teraz, a z drugiej boję się:nerd: Sama nie wiem czemu. Psychicznie nastawiam się, że może być kolejna babeczka, więc powinno być ok. Z drugiej strony....tak bardzo się starałam:blink: W dwóch poprzednich ciążach, nie robiło mi to jeszcze różnicy. Teraz to już jak dla mnie poważna sprawa:unsure:

Piranha kiedy zaczęłam czytać to forum, byłam niemal pewna, że decydujący jest sam odstęp od owulacji. Kiedy doszłam do momentu, gdzie się Ty pojawiłaś doznałam szoku:szok::-) Najbardziej zaciekawiła mnie metoda 0+12m, a właściwie, to wzbudziła we mnie mnóstwo wątpliwości, bo do tamtej pory byłam pewna, że dzień po owulacji też jest chłopiec. Zaczęłam sprawdzać wszystko na nowo, bowiem to już było po zaciążeniu, no i niby jestem pewna, że było w owulację,ale czy na pewno..? Im bliżej usg, to już nic nie wiem :confused: A z tym antybiotykiem to było tak, że w cyklu poprzedzającym cykl szczęśliwy byłam strasznie chora(staranka były zawieszone). Dostałam antybiotyk na 2 tygodnie dokładnie w owulację i skończyłam go w pierwszym dniu kolejnego (tego szczęśliwego) cyklu. Owulację miałam 12 dni później. Myślisz, że mogło mieć to jeszcze wpływ na ph? Czy już raczej nie? Gdzieś też wyczytałam, że antybiotyki podnoszą ph, ale informacje były dość nie jasne, więc raczej nie przywiązywałam do tego uwagi.

Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna:happy2:

jestem bladym świtem

Kasia z UK dziękujemy za tyle miłych słów:tak:
rozgość się u nas...poczekam z Tobą na uesgie:-D..zagadamy i 8 dni szybko zleci :))
a potem radość :))

Natusia no mieli szczęście ..dojechali i jeszcze sporo porobili...

Ewcik tulę :-(
i przesyłam burzę....

Kasia i jak tam po wczorajszych ćwiczeniach???:-D

Andziak &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze usg:))

Kinga tulę z powodu @.....

a ja wczoraj jakie miałam doznaniaaaaa....
poszłam pod prysznic ...burza daje czadu..błyski ..grzmoty...
a w tym czasie mąż otworzył szeroko okno w sypialni....
i działalismy sobie przy tej burzy ,przy otwartym oknie..powiew świeżego powietrza bezcenny:-D
a grzmoty tłumiły moje odgłosy hahahahaaaaa

normalnie szał-polecam sex w burzy :))))
zupełnie inne doznania -było cuuuuuuuuuuuuuuuuuuddddddddoooownieee:))

potem mały drinasek i błogo zasnęłam ;)))

a dziś o 7.00??????????
przyjechali panowie od elewacji...i juz działają :):):)))
słonko świeci jest oki .

miłego babeczki :)

Dzien dobry
g020.gif

.... i ja tez juz wstalam, z kawusia do was wlecialam...

Andzia &&&&&&& za wizyte

Mama ....
normalnie szał-polecam sex w burzy :))))
zupełnie inne doznania -było cuuuuuuuuuuuuuuuuuuddddddddoooownieee:))

....szalejesz kobieto!!!!
U nas burzy nie bylo, M troszke popodnosil
d010.gif
, a ja jeszcze zalizylam
o055.gif
. Milusio.....
Po tak wspanialych i wyczerpujacych cwiczeniach M zaproponowal ten weekend w Cornwalli, wow no ale mi sie milusio zrobilo.... i chyba sie skusimy.... Jednak trzeba czesciej cwiczyc bo pozniej M szaleje i romantyzmy mu sie zalancza.

Dziewczynki a jak tam wasze nocki????

Piranha, Patrysia, Andzia, Mama, Natusia, Daria, 84Misia, Tasha, Axari, Ewcik, Kate, Czarodziejka, MissBella, Kociatka, Beatka, Truskaffka, Kinga, Martika, Patrysiak, Czarna, Dafne, Tusia, Nullka, Agagsm i inne z gangu buziaczki i milego dnia

557399_10151354771822589_1845640255_n.jpg

dzień Dobry:))))
Moja dzieciarnia spi a ja korzystam z ciszy i spokoju i kawkuje...Ktoś się przyłączy?:))
u nas deszcz pada i szaro ale dzieki temu pare kresek tempka w dół wiec jest czym oddychac:)

Magda z Uk
Witaj, mam nadzieje ze na Usg bedzie piekny siureczek;)))) kciukasy trzymam:)
mama- oj wiem o co chodzi z sexem w burze;) przerabiali my to..potwierdzam ze fajno...i jaka Energy;) ha

czesc dziewczeta
U nas cos dzisiaj pochmurno, pewnie bedzie burza a mojego M nie ma,
a mama tutaj take szalesta poleca podczas burzy.
Jestem taka niwyspada, ze padam, poszłam spac o 1 a o 2 budził sie Alan i 2 godziny nie
mógł usnac, nie wiem czemu on zawsze całe noce spi, a o 6 starszy woła mama wstawaj siku chce
i po spaniu.
Tez pije kawe-lure ale dobra bo z ekspresu
Kasia uk super, ze wyjazd bedzie

Czarodziejka..no to super ,że i Wy w burzę działaliście ;)) my pierwszy raz :-p
bo w burze to zawsze nasłuchiwałam czy dzieci śpią a teraz ...:rofl2:

no i masz racje ..nie mogło być inaczej z panami;-)
okna już oklejone..teraz mieszają farbę i zaraz zaczynają :)

Kate uła...niewyspana ..to kawka dla Ciebie raz :))
jak to Czarodziejka wstawiła fotkę ..świat byłby powalony bez kawy:) a my byśmy padły ..

Czarodziejka ..... ja chce kawyyyy!!!!
Dzieki jeszcze raz za info o Italy, dzis dzwonie o ceny na nastepny rok.... zastanawia mnie jakie temp sa pod koniec sierpnia i na poczatku wrzesnia, no bo my jednak skusimy sie po terminie. Patrzylam na ceny tegoroczne... w sezonie 105 euro za dobe ( domek) a poza sezonem juz 40 euro... tak wiec duuuzzzooo taniej....

Ale kusicie sexem w burzy..... matkoooo kiedy tutaj bedzie burza???? Ja tez chce !!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
WITAM:)

Jej jaka ja zamulona a spałam przecie całą noc :/

Jej ja w burzy to oczy jak 5 zł i strachu co nie miara :0 a tu jeszcze seks i otwarte okno?nie nie to nie dla mnie :p

Kobitki macie zdrowie ja o takiej godz.co wy tu klikacie ziuuuuuuskałam :D

ANDZIAK współczuję...

Do góry