hey-ka kobietki!!!
dziś pochmurno i trochę chłodniej, zaraz lepiej się oddycha:-)
Pirania - jak burza wrzucałam też na siebie kilogramy to teraz nic innego mi nie pozostało jak je zrzucić, niech idą do diabła:-), bo nie mam się w co ubrać; u mnie nocka podobna, pobudka o 4 na jedzonko, ale i tak Sonia dziś w nocy 1 karmienie przespała, bo normalnie wcina 2 razy w nocy a dziś tylko raz; blizna po cc wielka nie jest, ale jak przejadę palcem to też czuję lekkie zgrubienie na środku

i nie wiem czy teraz Contratubex coś pomoże czy nie??? drogi jest ten Contratubex???
Natusia - mnie (.)(.) bolały jak zaszłam w ciążę a jeszcze o tym nie wiedziałam... w każdym razie trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&, żebyś przez córcię odłożyła plany studiów podyplomowych:-)
Kasia, Pirania - dołączam do klubu z miseczką B
Mama - ojejej, aż poczułam tę energię w lędźwiach

po przeczytaniu o waszych burzowych szaleństwach, jeszcze trochę i założę wkładkę a wtedy...i u mnie będzie ziemia drżała

; dobrze, że panowie od tynków się zrehabilitowali i od rana pędzą z robotą jak szatany
Andziak - może faktycznie Kasia ma rację, walnij piąchą w stół i powiedz, żeby się od Ciebie odflancowali, bo masz dość, trzaśnij drzwiami i idź na spacer, dzieci są też męża nie tylko twoje, więc niech się do jasnej anielki też nimi trochę zajmie...a mama przecież ma ręce, nie jest w stanie agonalnym i może chyba sobie jedzonko przyrządzić... trzymam za Ciebie kciuki, bo mi już dawno by nerwy wysiadły...
Daria - ależ jestem ciekawa czy będziesz mieć Colina czy ?????
Czarodziejka - witaj, mogę prosić o kawkę???
Magda - witaj, rozgość się i pisz jak najwięcej!!!
Aga - dzięki za doping:-), oddam kilogramy w dobre ręce, nieodpłatnie!!!

dziewczyny, zostały mi 2 opakowania luteiny, nowe, pełne, gdyby któraś potrzebowała to piszcie, bo mi one nie będą potrzebne, oczywiście nieodpłatnie!!!
pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia!!!