K
Kinga85
Gość
patrysia to Ty nie wiesz że wszystkie mamuśki są seksi??!!! nawet te z brzuszkami!!! i nie pisz tu nam o fokach dobra hehehe szalona.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hejka
ale się kobietki rozpisały fiu fiu...a ja tu pracą zawalona i tak plątam się między czytaniem a pracowaniem
Ewcik zazdraszczam tych wyrobów na zimę, D też trochę podziałał, głównie z ogórkami i sałatkami, wina jakieś tam robi..
brakuje mi dżemu z truskawek i konfitur ach
Magda WitamySuper że się odezwałaś i piękne słowa o nas napisałaś
Przygotowania do ciąży robią wrażenie&&&&&&&&&&&&&&&& megaśne zaciśnięte żeby synek w brzuchu mieszkał
Kasia niech plemniczki prosto do jajeczka lecąa te cycki...padłam hahahaha spokojna Twoja rozczochrana, cycki same zaczną wkrótce rosnąć
Kate patrz, a ja nie zauważyłam że Alankowi stuknęło pół roczkubuziak dla słodziaka od e-ciotki!!
Mama no to fachowcy się postarali
Wasze szaleństwa obłędne hahahaha
Mnie jakoś nie bardzo ciągnie...ehh a D wyczekuje drugiego trymestru bo w poprzedniej ciąży szalałam w łóżku i nigdy dość nie miałam haha
Natusia dzięki, a ja faktycznie zapracowana, dziś akurat mam gorszy dzień, nie czuję się najlepiej, już odliczam czas do końca pracy i ...przywitam z radością łóżko hehe
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& wciąż zaciśnięte
Agagsm haha no widzisz coś za coś
A ty...dorwij M, masażyk, kusząca bielizna, i facet choć styrany na pewno stanie na wysokości zadania
Patrysia Wiesz, spokojna Twoja rozczochrana haha będą się za Tobą oglądać na ulicy z niedowierzeniem że taka laska trójkę dzieciaków urodziła
Daria o której masz usg? doczekać się nie mogę haha