reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzień dobry :)

na specjalne życzenia~, świeżutkie, mało używne ;) Staraczki do dzieła :D :D :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Magda niezła historia z ciuszkami na porodówkę hahahaha
te czułe słówka są piękne :) mój Matiko to typek przytulaka, dużo mówi o uczuciach :)
najbardziej mi się podoba jak mi mówi: mamuś kocham cię tak bardzo, że aż za bardzo:-D
Piranha "uśpiłem tatusia" padłam:-D
a z Krzychem pewnie niebawem będziecie mieli takie zabawy jak ja z młodym: a teraz zabawimy się w ...ciszę:-Dkto dłużej wytrzyma bez gadania:-D
Kasia ale Twoja smerfetka już duża pannica :) i śliczna :)
Nullka ulala szalona noc za wami :cool2:
ja dziś mam randkę z D..bo ostatnio cosik słabo w łóżku, wiecznie śpię, albo mam mdłości..ale dziś się nie dam objawom i oddam się D:-p
Natusia plan super :) niech ten cykl będzie szczęśliwy &&&&&&
JAgienka no jaki rozkoszny widok, chłopaki, Laura, Ty.. super się prezentujecie :D
mała w tej spódniczce czaaadowo wygląda :)
Mama łał!!!! Gratki dla Dominika!!!!!! Zuch chłopak :D
Matrucha Kciuki za mistrzowski chłopczykowy strzał ~~~~O :)
Aga niech męzulo trawi i przeprasza ;)
ja doceniam i cieszę sie że D się martwi, przeżywa ;)

Pozdrawiam wszystkie babeczki ;)

reklama
Martucha, czasem śluzu nie ma na zewnątrz ale jest przy szyjce macicy, ważne by był to śluz EWCM i miał wysokie pH, masz paski pH? Ja bym działała dziś jeśli pH będzie wysokie :tak:, pik LH mógł być przecież w nocy więc jutrzejsze staranka mogłyby już być po owulce ...ważne jednak by pH było wysokie (najlepiej powyżej 8). Jak już Krzysiu się rozgada to zgapię od Ciebie i Truskafffki pomysł na zabawę :-D

witajcie...

Kate ja nie mam przepisu na szarlotke, ja umiem piec tylko skubanca. No ale jak ty masz to git... ty upieczesz a jak wyjdzie dobry to daj przepsi.

Trawka skoszona, pranko schnie a ja dzis kulam nalesniki z wkladka... pozniej cak do piekarnika, posypie zoltym serem i bedzie obiad....

Zrobilam test, kreska juz bardziej wyrazna, no ale na kolejnym buzki brak.... czekam nadal

Martucha trzymam kciuki za wieczorne owocne
f055.gif

Witam kochane, Wszystkim za &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&wielkie dzięki, trzymajcie nadal. Dzisiaj nie zrobiłam rano testu bo kupiłam jeden no i zrobiłam go wczoraj. tak sobie myślę- poczekam może jeszcze kilka dni i wtedy powtórzę? co wy na to? Poza tym boli mnie w prawym boku tzn coś czasami zakuje- głównie jak chodzę. Więc sama nie wiem. Póki co dużo pracy i chyba dzisiaj długo w pracy posiedzę po urlopie zaległości że hohooo. A tak w ogóle kiedy po "pozytywnym" najlepiej iść do ginka? żeby i on mógł coś stwierdzić???? Pozdrawiam i trzymajcie&&&&&&&&&&&&&&. Chociaż w serduchu czuję,że chyba się udało......

a do mnie do pracy wpadł szef na chwilkę-w piątki raczej go nie ma, i tak chwilkę gadamy...a on pyta: czy ty przypadkiem w ciąży nie jesteś? hehehe no poszłoooo
pogadaliśmy, pogratulował, mam się oszczędzać, generalnie miła rozmowa :)

Edi trzymam mocno kciuki i też wierzę że się udało :)
około 6-7 tygodnia będzie już serducho słychać :)

reklama
Marta ja mam syna Nikodema i dlatego pytałam i tez mówilismy Niko Nikus ale nam juz nie wolno bo ma 17 lat i teraz jest tylko Nikodem, a Ty jestes w Uk?
Nastusia jeszcze 5 minut i ciasto gotowe, mam nadzieje, ze jadalne bo ja raczej nie umiem piec ale próbuje
My tez juz zdjedliśmy nalesniki ( tzn reszta rodziny bo ja nie lubie), zrobiłam z dźemem truskawkowym, robionym przez siebie

Do góry