reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Ja w drugiej ciąży podchodziłam bezstresowo. Niby chciałam synka, ale ponieważ ciąża była dużym zaskoczeniem, to nie łudziłam się jakoś szczególnie. I wiadomo,że po usg byłam lekko zawiedziona, ale poza tym totalny luz. Tym razem, po tylu staraniach będzie mi ciężko pogodzić się z wynikiem innym, niż bym chciała. Dlatego rozumiem Andziak i Ciebie Piranio również, jeśli nie zamierzałaś mieć więcej dzieci. U mnie niby jeszcze furtka nie zamknięta, ale....ciężko mi by było odkładać to marzenie znowu na później.
Jedyne co mi wróży synka, to ten kalendarz chiński Kalendarz chiński płci - chłopiec czy dziewczynka - *-spam-*
Jest jeszcze jakiś jeden, ale tylko ten mi się sprawdził w przypadku obu córek. Wszystkie inne mi pokazują, że córki miały być chłopcami. Tylko ten nie i teraz mam być niby synek. Nie wierze w to, bo to takie wróżenie z fusów, ale zaintrygowało mnie, kiedy zobaczyłam, że niby powinien być synek. Jest kilka styczniówek, którym się sprawdziło teraz. Wydaje mi się jednak, że tylko szukam sobie jakiegoś pocieszenia sprawdzając te głupie kalendarze

Jedyne co mi wróży synka, to ten kalendarz chiński Kalendarz chiński płci - chłopiec czy dziewczynka - *-spam-*
Jest jeszcze jakiś jeden, ale tylko ten mi się sprawdził w przypadku obu córek. Wszystkie inne mi pokazują, że córki miały być chłopcami. Tylko ten nie i teraz mam być niby synek. Nie wierze w to, bo to takie wróżenie z fusów, ale zaintrygowało mnie, kiedy zobaczyłam, że niby powinien być synek. Jest kilka styczniówek, którym się sprawdziło teraz. Wydaje mi się jednak, że tylko szukam sobie jakiegoś pocieszenia sprawdzając te głupie kalendarze

Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Magda, a mierzyłaś choćby z ciekawości pH przed zajściem w ciążę?
Tak, miałam badania robione tuż przed owulacją (planowa morfologia i mocz) i ph było 6,5 więc tak na pograniczu.Dobrze myślę?
Sama nie badałam. To miał być kolejny krok moich starań i teraz jestem zła na siebie, że nie zrobiłam tego wcześniej

Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
kate18 ja też sobie tak to tłumaczę, że to tylko "wróżenie" i nie ma się co sugerować. Staram się nie gdybać i nie myśleć co jeszcze mogłam, bo to już nic teraz nie da. Tak jak piszesz, środa już nie daleko, więc się wyjaśni.
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Kate ja nie wiem jak jest z jonasem u mnie w tej ciąży, ale przy dwóch poprzednich różowe okienka pokryły się tylko w przypadku jednej córki. Ciekawa jestem jak jest w tej ciąży....niestety nie mam jak sprawdzić.
reklama
Czarodziejka
Fanka BB :)
kate, andziak Witajcie babeczki
Magda oj nawet nie wiesz jak bym chciała zeby moje przeczucia sie sprawdziły!!!!!!!
Wiesz, ja miałam dwie zupełnie inne ciąze a u mnie jednak dzieci tej samej płci...ale jakos tak jak Ciebie czytam to pasuje mi chłopczyk. Zresztą teraz znowu chłopcy zaczeli sie rodzic bo wczesniej wysyp dziewczynek
))))
Piranho a myslisz ze branie tego sudafedu nie zrobi krzywdy organizmowi? niby to na katar ale ja to w ogole anty lekowa jestem...jak juz leczyc gila to duzą dawka Vit C.
Czytam tez ze dziewczyny o Sylk pytają, ja go uzywam od jakiegos czasu ale nie w celu obnizania ph ale po prostu bo daje "niezły poślizg"
)))))) Cięzko go dostać w Polsce ale jak sie uda to na dlugo starcza...ja nie uzywam go za kazdym razem..wiadomo. w zaleznosci od tego na jakim etapie cyklu jestem.
Boshe jak mi sie chce spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać!
Magda oj nawet nie wiesz jak bym chciała zeby moje przeczucia sie sprawdziły!!!!!!!
Wiesz, ja miałam dwie zupełnie inne ciąze a u mnie jednak dzieci tej samej płci...ale jakos tak jak Ciebie czytam to pasuje mi chłopczyk. Zresztą teraz znowu chłopcy zaczeli sie rodzic bo wczesniej wysyp dziewczynek
Piranho a myslisz ze branie tego sudafedu nie zrobi krzywdy organizmowi? niby to na katar ale ja to w ogole anty lekowa jestem...jak juz leczyc gila to duzą dawka Vit C.
Czytam tez ze dziewczyny o Sylk pytają, ja go uzywam od jakiegos czasu ale nie w celu obnizania ph ale po prostu bo daje "niezły poślizg"
Boshe jak mi sie chce spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaać!

Podziel się: