reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witajcie Drogie Panie:)
Ja zdechła dzis jak pies.
Wstałam z rana o 7:00 zeby Macka wyszykowac do szkoły..zrobiłam mu śniadanie...
przy okazji szykowania Macka - Maksymilian wstał.//myslałam ze zwątpię...on zazwyczaj spi do 9 a tu o 7...oczywiscie przez to w dziń jeczał...
pozniej pojechałam po macka do szkoly....szybkie zakupy z dwójką dzieci na plecach i do domu..
Dziewczyny dnia mi brakuje zeby ogarnąc wszystko...pranie, sprzątanie, odbieranie macka...wczesniej malz go zabieral z przedsazkola..
chcialam chwilę "przymknąć oko" jak dzieci oglądały bajkę ale zaczeli rozrabiac az musialam wkroczyc do akcji!...i odechcialo mi sie spać...zrobilam sobie mocną kawe..i biore sie za prasowanie....

przepraszam ze nie poczytam co u Was////bardzo Was przepraszam.
moze uda mi sie wieczorem

reklama
Czarodziejko , dobrze to rozumiem , bo u mnie też taki kierat się zaczął , masakra

Temka robi sobie ze mnie jaja , ja sie nakręcam to ona spada:crazy:

Martika , ach ! już się martwiłam że cię długo nie ma . Ale wyjazd wyjaśnia wszystko :)

myszka, a z jakiej ilości roztworu zrobiłaś irygację PO? Sprawdziłaś pH po irygacji? Przy staraniu o dziewczynkę lepiej zadbać o działania bez orgazmu :-), przy którym to wzrasta pH i pojawia się sprzyjający plemnikom Y śluz.

Magda, tak sobie myślę, że chyba wielkich szkód nie narobiłam gdyż podaję Nutramigen tylko raz dziennie (i to nie zawsze) a sama spożywam już nabiał, z którym układ pokarmowy Kai (lepiej by wyglądało "Kaji" hehehe :-D, polski język jest dziwny ;-)) musi sobie radzić. Jak mała skończy 4 miesiące to zacznę bardzo powoli zmieniać Nutramigen na inne mleko, co o tym myślisz? :-)

Czarodziejko, życzę wytchnienia :-)

hej dziewczynki :-)

ale mam dziś dobry dzień... właśnie wróciłam od ginki, zrobiła mi usg i mówi-uwaga uwaga-że endometrium ma 13 mm!!! /a byłam u lekarza na nfz 23.07 i miałam rzekomo 4mm/. I w dodatku widać było wielki pęcherzyk owulacyjny, z tego wszystkiego nawet nie zapytałam, ile ma mm.

pirania ginka powiedziała, że daje mi jeszcze ze 2 tyg, żeby @ przylazła.. mówi, że to moja decyzja, ale ona by poczekała.. no to poczekam. i tego femostonu też mi nie dała, bo powiedziała, że t będę mięć regularne tylko, jak będę to brać. Nie zgłębiałam tematu, bo weszłam tylko dzięki uprzejmości pacjentki która mnie wpuściła.. ale co najważniejsz-ginka powiedziała, że od teg cyklu, co będzie, możemy wznowić staranka!!!!ale się cieszę.. mówi, że mogę CLO sobie wziąć od 3 do 8dc

przepraszam, ze tylko o sobie, ale w końcu jakieś pozytywne wieści :)

Ostatnia edycja:
PIRANHA po uzylam z 20 ml tylko ze ja robilam roztwor z 1 litr wody i 2 lyzki octu 8 procentowego... Jak myslisz dzisiaj zadzialac oststni raz ? Jeszcze nie mam paskow do PH ale juz zamowilam wystrachalam sie tylko tego mojego orgazmu dlatego uzylam jeszce po starankach octu :-( i co Ty o tym myslisz?

Ewcik , to fajowo ! Będziemy Ci kibicować :)
patrysiak pewnie już tuli malutką ....
magda z uk , właśnie planuje użyć tego test tak jak ty :-p mówisz że w 8dpo - tak zrobie , no może jeden dzień później

według moich córek : szkoła jest super ! ciekawe jak długo będzie ten zapał :laugh2:

Ewcik, ale się cieszę, pojęcia babo nie masz!!!!!!!! :-) A nie mówiłam, że endo przytyje pod wpływem estrogenów? :-) Tempka sukcesywnie spada więc zapewne coraz więcej estrogenów, coraz grubsze endo i niebawem owulka! Ale super, że od następnego cyklu już staranka, wiedziałam, że po tej lawinie złych wiadomości zaświeci niebawem u Ciebie słoneczko. A z tym Femoston Mite to prawda, jest to sztuczne dostarczanie hormonów z zewnątrz i po odstawieniu leku cykle wcale się nie unormują, mi chodziło jedynie o to by skrócić Twój czas oczekiwania (a na szczęście odpada przyszły cykl i możesz już działać) i przyspieszyć owulkę w docelowym cyklu. No niech ja Ciebie z tej radości wyściskam!
t4614.gif

myszka, to literówka i pomyliłaś się o jedno zero :-) czy naprawdę zrobiłaś irygację PO z 20 ml? Nie wiem co Ci kochana doradzić bo nie umiem wejść na Twój wykres :-)

pirania Słońce, nawet nie masz pojęcia, jak ja się dziś czuję.. a końcu czuję, jakby wielki kamień, który zalegał mi gdzieś na sercu, powoli zaczął spadać.. mam nadzieję, że mój entuzjazm nie zostanie przyćmiony i że będzie trwał :-) i dzisiaj faktycznie po wielu dniach tempka z 36,4 spadła na 36,2... owu chyba będzie.. najlepsze jest to, że 2 dni temu "niechcący" się z M przytulaliśmy hehe

reklama
Do góry