reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzien dobry

....kawke popijam, sloneczko swieci....piekny i goracy dzionek sie zapowiada,

Piranha ja tez za szybko bym sie nie wybrala do "starej" ciotki. Co za babsko:no:. Zamiast milo spedzac czas to stresy??? Ty jak ty, wytrzymasz, zacisniesz zeby i przemilczysz....no ale Krzys...on to musial sie tam umeczyc. Nie martw sie juz, odbijesz sobie ten wyjazd np. u tesciow.
kupilam witaminkino ale wciaz ich brak. Caly czas czekam na alka seltzer gold i potas.
Obecnie wrocilam do lask wit B complex 100 (1x), kwas foliowy (2x rano, 2x wieczorem), cynk (1x) i mam problem z wiesiolkiem. Ja mam 1000mg...przeczytalam ze max 1000mg a ja caly czas dziennie bralam 3x. Dziewczyny co robic????

Zycze wspanialej i cudownej niedzieli dla kazdej z WAS

reklama
Witajcie dziewczynki przede wszystkim dziękuję za ciepłe powitanie i Wasze rady trudno mi puki co za Wami nadążyć ,ale będę się starała z całych sił
Magda z uk - dziękuję kochana za Twoje słowa cieplutkie.
Ja wypiłam już kawkę i niedługo biorę się za obiadek dziś żeberka w piwie:-p,a martwiłam się ,że mam niską tempkę i dziś zmierzyłam no i jest wzrost i sutki stały się wrażliwe więc pewnie to na @ za jakiś tydzień będzie bo to tak zwykle u mnie jest.Jak byłam w ciąży to bolały mnie piersi... więc na moje oko ciąża odpada.

Dziewczynki jeszcze raz potrzebuje pomocy....
Piranha lub Marta....pomozcie

Alka Seltzer gold (2x2) do owulacji ( ....jak dojdzie na czas)
Wiesiolek 1000mg (1 czy 3x) do owulacji
cynk 50mg (1x) do owulacji
Potas 99mg (1x) do kiedy????? caly cykl????
Wit E 400 (2x1) do kiedy????
Wit B compl 100 (1x) caly cykl
Folic 400 (2x2) caly cykl taka dawke????
Napoj przepyszny sodowy pic czy nie????
Dupek po owul (2x1) 10 dni

jesli cos namieszalam to pomocy....alez ja sie stresuje??? Marta ty tez masz stresa????

Kobietka kawka wypita??? zrob sobie jeszcze jedna i wypijemy razem:-)
Dzis bardzo dobry obiadek serwujesz....ja dzis podaje kuraka :-D

Kasia uk - to teraz zrobię sobie rozpuszczalną dla odmiany :-)no ten przepis znalazł mój M i po prostu uwielbia tylko musi mi pożyczyć piwo do tego ,a całe trzeba wlać myślałam jeszcze o rosołku ,ale zapomniałam wyjąć mięsko , a jak robisz tego kuraka ?ja ostatnio zrobiłam w śmietanie pycha ,ale piersi z kuraka to były.

....powiadasz kawke rozpuszczalna juz masz...no to
c070.gif

Ja dzis calego kuraka do piekarnika, tak aby skorka byla chrupiaca ( moja smerfetka czeka juz na niego od przyjazdu, obiecalam ze dzis zrobie), jak bym wiedziala ze dzis mam byc tak goracoooo to pewnie wymyslilabym cos innego. Do tego ziemniaczki i suroweczka z marchewki.

A ty jak rob isz te zeberka w piwie???? Ja robie zeberka tylko ze normalnie pike w piekarniku, pozniej zageszcze i wychodzi ciemny sos...i sa zeberka...no ale w piwie brzmi zachecajaco...

WITAM:)

U nas ciepełko :))

Dzieci na dworze a ja odpoczywam...zaraz sobie chruściki podjem :))

Aha czop mi zaczął odchodzić ale nie podbarwiony krwią także spoko ;))

Kasiu - bardzo prosto obtaczam w mące smażę potem zdejmuję smażę cebulkę na tym samy tłuszczu , potem dodaję do tego żeberka przyprawiam wegetą, goździkami i zielem angielskim (tłuczonymi ) kminkiem , i czym tam byś wolała do smaku potem zalewam to piwem i duszę jak chcesz to podam Ci dokładny przepis.

reklama
Witam Was

dzis u mnie mega kac. wczoraj zaimprezowaliśmy a w sumie to nie spodziewałam się ze tak wyjdzie. Wyszliśmy ze znajomymi.
Wypiłam tylko 4 piwa a tak mnie wzieły że szok... już po 2 byłam lekko wzięta:zawstydzona/y::-p do mnie to niepodobne. Rano o 9 musiałam wstać z psem wyjść.Nochem mnie szturał bieadak. Wyobraźcie sobie jak ja wyglądałam... dres kaptur na głowe i ide... ból głowy masakra! tak mi niedobrze było że ojej.... pytam Michała ile ja wczoraj wypiłam? mówi że 4! sam sie dziwi że tak mnie wzieło i taka chora jestem... ech
Zrobił mi pyszną jajecznicę, cherbatę z cytryną i do tego dwie pyralginy.Teraz dopiero lepiej sie poczłułam.
o 13 idziemy na obiad do teściów:] dobrze przypadło bo gotować nie muszę...nie mam dziś głowy do tego :/
nie tkne długo już alk :no:

miłej niedzieli! for all:)
temperatura nie zmierzona ale to wiadomo czemu.

Do góry