reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja popijam znowu kawkę , wiecie co czuję się jakbym miała @ zaraz dostać , poćwiczyłam trochę i mnie brzuch rozbolał :baffled: więc się nawet nie łudzę ,że mogę być w ciąży jutro pewnie temperatura z powrotem spadnie...

reklama
Kinga dobrze ze masz takie nastawienie, bo najlepsze sa niespodzianki :tak:

Misia u mnie po staremu. juz nie moge sie doczekac staranek. tym bardziej ze u mojego M w rodzinie kolejna kuzynka w ciazy. ach jak ja bym chciala byc na jej miejscu...
najlepsze ze moja rodzinka nie wie o moich planach i wszyscy mi mowili, ze mam juz dzieci odchowane to moge sobie znalesc jakas prace :-D chyba beda zaskoczeni jak mnie kiedys zobacza z brzuchem :-)

agagsm dzięki może i macie racje że u mnie jeszcze nic nie przesądzone - popatrzyłam sobie na kilka ciążowych wykresów i niektóre są tak pokręcone a rodzą sie dzieciaczki z nich :-) Czekam cierpliwie co najmniej do piątku i jak @ nie przyjdzie to zatestuję testem o czułości 10.

A Julek dziękuję jakoś sobie radzi. Nawet widzę w książkach że lewą ręką łatwiejsze rzeczy próbuje robić. Dziś chciałam mu temblak założyć żeby nie nadwyrężał ręki a on do mnie - nie mama nie zakładam bo jak będę sobie podtrzymywał książki w szkole gdy będę pisał lewą ręką???? Ot taki to mój pilny uczeń

Kinga ja tez się hajtałam 2 2007 tylko w lipcu:))
marzycielka: u mnie tez się zdziwią, bo raptem 4 miechytemu do pracy wróciłam po 3 latach siedzenia z dzieckiem (najpierw leżąłam w pierwszej ciąży od połowy)- ale tylko po to, by w ciąże zajść i na L4 pójść ;))
nullka: dzielny ten twój syncio, a Antek jak w przedszkolu? ja się zgłosiłam do Rady Rodziców wczoraj, bo mówię w ciąże zajdę to będe miała dużo czasu, a tu kurde zachodzenie na dłuższą metę widzę...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piranha ale ja @ powinna m dostać 15.09 czyli w tą sobotę więc myślę że mogę się czuć ból podbrzusza i ból (.)(.) i ogólne robicie i ta tempka mi sie wydawała że jak sadła to znak że @ będzie na czas i że już po cyklu. W sumie to już pare dni temu przestałam się łudzić ja dokładniej się przyjrzałam się mojemu wykresowi i serduszkom to jakiś cud musiał by się zdarzyć żeby z tego bąbelek był

Ostatnia edycja:
84misia: ja też powinnam ok. sb @ dostać i też mnie (.)(.) bolą już od jakiś 2 dni - fakt faktem w ciąży też mnie bolały, ale za to nie chciało mi się ak słodkiego, jak od wczoraj;P tak mi się tylko przed @ chce:)

wiecie co mysle ze chyba sie powoli rusza :) troche mnie boli podbrzusze ale lekko ale takie dziwne uczucie w kroku mam tak w srodku mnie kłuje jakos moze sie rozwarcie robi nie wiem ;/ juz chyba mam schize od tego czekania;p

ciekawe jak axari i jej ada :)

najlepsze ze moja rodzinka nie wie o moich planach i wszyscy mi mowili, ze mam juz dzieci odchowane to moge sobie znalesc jakas prace
laugh.gif
chyba beda zaskoczeni jak mnie kiedys zobacza z brzuchem
biggrin.gif
Ja nadbąknełam cos o trzecim swojej mamie tylko
to zabiła mnie wzrokiem i powiedziała,zebym sie puknęła w główkę i dała spokój
smutne to :-:)-:)-(

też czekam na wiesi od Axy i Ady :-D

Kinga dobrze ze masz takie nastawienie, bo najlepsze sa niespodzianki :tak:

Misia u mnie po staremu. juz nie moge sie doczekac staranek. tym bardziej ze u mojego M w rodzinie kolejna kuzynka w ciazy. ach jak ja bym chciala byc na jej miejscu...
najlepsze ze moja rodzinka nie wie o moich planach i wszyscy mi mowili, ze mam juz dzieci odchowane to moge sobie znalesc jakas prace :-D chyba beda zaskoczeni jak mnie kiedys zobacza z brzuchem :-)

Marzycielko niespodzianki są super a rodzina nie musi wiedzieć bo i po co mają gadać a tak jak już będzie maluszek to będzie super :tak: u mnie też nikt nie wie że dziergamy 3 po i po co komu ta informacja a jak się uda to już nic nie powiedza :tak:

reklama
misia, aaaaa, rozumiem :-) Wcale nie musi być po cyklu, w drugiej połowie FL progesteron już spada a tempka zazwyczaj wraz z nim, dopiero po implantacji zarodka wzrasta. U Ciebie zbliża się "rejon implantacyjny" :-) więc zaciskam kciuki za drugi skok!

Do góry