reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
394640_296224970419110_95179610_n.jpg

Ogromne GRATULACJE..niech Adulka szczesliwie rośnie:)
A Ty Kochana Axarai wracaj do zdrowia, do sił...I do nas z garścią zdjęć:))))))

Truskafffka - my ostatnio mojemu 6 letniemu chrześniakowi tłumaczyliśmy ,że jak dorośnie to się ożeni i będzie miał dzieci i on potem po powrocie do domu od nas z wakacji pytał się swojej mamy czy za niego wyjdzie :-D:-D:-D:-Dwięc moja siostra mu wytłumaczyła ,że nie ,że będzie miał dziewczynę i się z nią ożeni na co on ,że nie bo dziewczyny są beeee :-)ale mama jest cacy

Daria: oj coś czuję, że ty w nocy dziś nie pośpisz chyba za długo;P kciuki&&&&
Truskaffka, nullka: fajne takie wyznania miłości od synów - jak mama jest najlepszą i najpięniejszą kobietą to wszystko jest tak jak być powinno:)

też tu ciągle zerkam i nic mi w pracy nie idzie :baffled::-D:-D

no właśnie, ach takie te nasze dzieciaki i chłopaki i dziewczyny udane:cool2:
nic tylko płodzić...kolejne:cool2:
no to ślę
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

no i Kciuki Mega trzymam za starczaki, bo niektóre wykresy bardzo obiecująco wyglądają ;)

reklama
no właśnie, ach takie te nasze dzieciaki i chłopaki i dziewczyny udane:cool2:
nic tylko płodzić...kolejne:cool2:
no to ślę

no i Kciuki Mega trzymam za starczaki, bo niektóre wykresy bardzo obiecująco wyglądają ;)

Truskaffcia ja te fluidki biorę garściami może akurat:-)

Do góry