reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam Porannie:))))) i z kawką rzecz jasna...wiec jeśli któraś ma ochotę..Zapraszam:))

Mielismy dziś w nocy "nieoczekiwaną zmianę miejsc"..
Maksio jest podkatarzony wiec spał ze mną...Maciej nie wiedziec dlaczego jak zobaczyl że ze mną spi Maks poszedl spać do Maksia a małż uznal ze juz nie bedzie Maksia przenosić, to się polozyl w salonie na dole
jeszcze tylko brakowalo zebym ja gdzies poszla..no nie wiem moze do garazu albo na poddasze spać:))))

reklama
Hejka dziewczynki !!!!
Daria zaciskam &&&&&&& ;-)
Dzieciaczki już w szkole :-) a jeszcze mamy zebranie rodziców u Kubusia o 17:30 o matko nie wiem czy nie padnę na tym zebraniu bo ta kobieta strasznie lubi przeciągać zebrania w zeszłym roku potrafiła skończyć zebranie o 20 :crazy: mam nadzieje że dzisiaj tak nie będzie.
A to sytuacja u mnie Obserwacja cyklu - enpr.pl sama nie wiem ?
Miłego Dnia Kochane !!!!!!

Ostatnia edycja:
Piranha - śliczniutka Twoja córcia , przesłodka jest po prostu :-)
Magda z uk - no to nieźle Twoja teściowa powiedziała mogła się ugryźć w język , moja też jest dobra jak się dowiedziała ,że szwagierka w 3 ciąży to się obraziła wstała od stołu i wyszła no nie rozumiem tego i takich podejść do sprawy co z tego ,że trzecie i co za różnica jaka płeć moja szwagierka ma akurat 3 córki i co ma być z tego faktu nie zadowolona?No ja pierniczę przecież to dziecko ,a nie wybrany upominek ,że się wybiera płeć.To jest jak gra na loterii nikt płci nie wybiera dla dziecka , moja siostra znowu 3 chłopaków ma i jest szczęśliwą matką.
Co do moich objawów na @ to doszedł kolejny czyści mnie od rana , ale może masz rację to może też oznaczać ciążę jak byłam w ciąży to tydzień z czystą podpaską latałam bo się na @ zanosiło,a potem test wykazał prawdę i całą prawdę :-) był to cykl bez bólu owulacyjnego i tych innych przesłanek myślałam ,że owu nie było ,ale była fasolka.
Czarodziejka - to mieliście małą przeprowadzkę ludów w nocy :) ja się przyłączam do kawki
Misia- ja się jeszcze za dobrze nie znam to nie pomogę ,
ja to Wam powiem ,że moja połowa cyklu przeznaczona na naukę jest tak rozpaprana i tak pogmatwana ,że nic się nie da wyczytać tempka zamiast spadać na @ to sobie nagle urosła , wcześniej skakała jak opętana nic nie wiem ...
Martuchaa - no mąż zaserwował warzywka zasmażane z kiełbaską w śmietanie :p
ja się nie znam na tym który ja mam dzień fl nie mam pojęcia puki co bo mój cykl dziwny jest , no ,ale ale jeśli do 17 września @ nie byłoby to może zatestuje bo 18 mam wizytę u mojej pani dr to bym wiedziała na czym stoję i pogadała o lekach w razie co.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
WITAM:)

Wczoraj upał a dzisiaj deeeeeszcz:/

Wczorajszy dzien bardzo fajny dzień :))

I tutaj
GRATULACJE AXARAI!!:)))

CZARODZIEJKA zdrówka!
DARIA na pewno synuś zdrowy:))tylko dziwi mnie to ze nie chcą nic zrobic skoro tętno spada ty juz w 40 tc ??nie rozumiem...

Ogólnie jestem ospała bo i coś w nocy spac nie mogłam a potem o 6 pobudka...

dzień dobry z rana :)
ja dalej 2w1 i nic sie nie ruszyło czasami lekko odczuje bol brzucha ale to taki marny;/ mowilam ze wczoraj mi tyle tego czopu odeszlo a dzis to jeszcze wiecej:/ znowu to co z Nadia rozwarcie jak stanelo to ani drgnie;/

Misia - ale Ci ta tempka skoczyła na mój rozumek to coś może z tego być...

Szczerze sama jestem w szoku ale nie nastawiam się poza tym tak sobie myślę że z moich serduszek w tym cyklu musiał by być jakiś cud żeby się udało aczkolwiek mała nadzieja się tli ale zdrowy rozsądek mówi nie nic z tego @ będzie w sobotę.

Daria- pewnie się wszystko ruszy w najmniej spodziewanym momencie ja trzymam kciuki za Was
Ja Wam powiem ,że jeszcze w ciąży nie jestem ,a już się boję porodu :szok:
Misia - jeszcze nic straconego życie lubi zaskakiwać ja też w tym cyklu co zaszłam w ciąże byłam na nie , zrobiłam test w dniu @ i nic , potem minęło parę dni i pojechałam do cioci i ona mówi zrobisz test ,a ja proszę bardzo zrobiłam patrzę I i mówię dobra idę ,a ciotka : "stój i patrz" ,a tam II się zrobiły ,ja oczy jak spodki i w szoku byłam ,że jak to cykl bez bólu owulacyjnego bez śluzu płodnego szok.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry