reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Martuchaa Kochan dziękuję ale ja sama sobie mówię trzeźwiąco że mam objawy na @ i koniec ciągle myśle byle do soboty i będzie @ ciągle tak sobie powtarzam żeby tylko się nie nakręcić i nie być rozczarowaną

reklama
Misia - pewnie ,że jest do puki nie ma @ to zawsze jest nadzieja , no ja mam zwykle cykle 28 do góra 30 zobaczymy ile będzie tym razem , no jak boni dydy wczoraj to myślałam ,że dostanę @ już podpaski kupiłam i czekałam zaglądałam w majtalony ,a tam nic no nic poczekam jeszcze co z tą tempką będzie się działo , tak w ogóle ile czasu się mierzy w ustach ?Bo odkąd mierzę 10 minut to jest wyższa ,a jak mierzyłam 5 na początku to była niższa potem mierzyłam 8 minut ,a teraz 10 może ja źle mierzyłam może ona od początku była wyższa tylko ja źle się do tego zabierałam:szok:
Martuchaa - wiem wiem w końcu zakumam o co tu chodzi kiedyś mierzyłam ,ale to tak na takim domowym wykresiku

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Misia - pewnie ,że jest do puki nie ma @ to zawsze jest nadzieja , no ja mam zwykle cykle 28 do góra 30 zobaczymy ile będzie tym razem , no jak boni dydy wczoraj to myślałam ,że dostanę @ już podpaski kupiłam i czekałam zaglądałam w majtalony ,a tam nic no nic poczekam jeszcze co z tą tempką będzie się działo , tak w ogóle ile czasu się mierzy w ustach ?Bo odkąd mierzę 10 minut to jest wyższa ,a jak mierzyłam 5 na początku to była niższa potem mierzyłam 8 minut ,a teraz 10 może ja źle mierzyłam może ona od początku była wyższa tylko ja źle się do tego zabierałam:szok:

Wiesz co gdzieś na forum chyba w niezbędniku staraczki jest taka fotka w na której jest pokazane w jakim miejscu w ustach trzymać termometr żeby tempka była jak najbardziej wiarygodna a z tego co mi wiadomo to mierzy się około 10 min

MARTUCHA a tak jakos nijakoś..z jednej strony mogłabym juz urodzić ale bardziej sobie myślę że jak to z trójeczką bedzie?i niech jeszcze Marcello posiedzi...

witam się.

dziś czuje sie lepiej gardło już mnie nie meczy tylko katar cieknie z nosa.
Biore się za robotę! :)

PIRANHA ja też myślałam że temp spadnie nieco a ona jeszcze bardziej się podwyższyła. Wczoraj ani dziś gorączki nie miałam. Ten katar może mieć taki aż wpływ? ech te choróbska...

MISIA widzisz! mówiłam że ci podskoczy :) &&&

Kobiatko proszę
jzyk6bb.jpg

Daria- pewnie się wszystko ruszy w najmniej spodziewanym momencie ja trzymam kciuki za Was
Ja Wam powiem ,że jeszcze w ciąży nie jestem ,a już się boję porodu :szok:
Misia - jeszcze nic straconego życie lubi zaskakiwać ja też w tym cyklu co zaszłam w ciąże byłam na nie , zrobiłam test w dniu @ i nic , potem minęło parę dni i pojechałam do cioci i ona mówi zrobisz test ,a ja proszę bardzo zrobiłam patrzę I i mówię dobra idę ,a ciotka : "stój i patrz" ,a tam II się zrobiły ,ja oczy jak spodki i w szoku byłam ,że jak to cykl bez bólu owulacyjnego bez śluzu płodnego szok.

mi teraz obawy porodu minęły;p a zaczęły sie kiedy urodzę;d mam nadzieje tylko ze nie 13 ;/ a 17 mam termin to pewnie po terminie ;/

Misia- Dzięki kochana jesteś :-)
teraz już wiem jak to mniej więcej wygląda im głębiej tym temperatura wyższa.

Daria - to trzymam kciuki żeby to nie było 13ego
No to wychodzi na to ,że źle mierzyłam bo mierzyłam przez 5 do 8 minut ,a to za krótko i dlatego takie jaja są.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam!
Piranha: śliczna Kajunia. Miałam ci ostatnio napisać, ale mi wyleciało - ja mierzę rtęciowym, dlatego mam równą tempkę, bo mi gdzie elektroniczny Microlife zniknał:-D
Daria: oby się udało ominąć 13 września:) najlepiej to 16 - super ludzie są z16 wrzesnia;P (wiem to z autopsji heheh)

niby ciepło na dworzu, a mi jakoś zimno. Idę poczytac co tam naskrobałyście od wczorajszego popołudnia!

Do góry