reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dzień dobry :-)

Melduję się w dwupaku...nic a nic się nie dzieje, dzisiaj wizyta u mojej ginki a później szkoła rodzenia, odezwę się wieczorem.

Andziak czekamy na wieści !! :tak::tak:

Truskafffko śliczności ta Twoja rybka :-)

Ja chodze jak zawsze w dwupaku. Zabiegana bo z chłopakami do lekarza potem bartka terapia. A ja zła na siebie.zamiast odpoczac wyspać to spac nie moge.to juz chyba nerwy przed jutrem. Z kuba tez tak było. We wtorek mialam sie zglosic to nie moglam spac calą noc.A potem mały cała noc płakał a ja nieprzytomna

DARIA u mnie to samo ja zawsze mam dzieci kluseczki a ja taka drobna :D no ty to już w ogóle bo ja ciałko mam oj mam no ale mi z nim dobrze tzn.zeszłam do wagi mnie zadowalającej :))lubię mieć kobiece kształty czuję sie wtedy tak kobieco...pamiętam jak ja wyszczuplałam po porodzie z Domisiem :0 toć jak dziekco wygladałąm:/

Daria dokładnie tak jak napisała Kate jestem zadowolona z Lady Compa :), tempke mierzy szybko w ustach (ja wkładam sensor pod język) Ważne żeby zawsze w miarę o tej samej porze i żeby było to w tym samym miejscu (czyli sensor w buzi zawsze w tym samym miejscu wkładać). Pokazuje światełka zielone (dni niepłodne), czerwone (dni płodne), czerwone mrugające (owulacja) a żółte (dni niepewne). Do tej pory mnie nie zawiódł jeszcze.
Oprocz tego jedna dziewczyna z 28dni posiada BabyCompa (czyli to samo tylko zaznacza sie dni z sexem i on mówi po starankach czy z tego synek czy córeczka będzie). Ta dziewczyna jest w 27 tc i tak sex był u niej 4 dni przed owu (komputer mówił że chłopiec, potem 2 dni przed owu - komp mówił że 50/50 chłopiec/dziewczynka, i w dniu owulki (i o dziwo pokazał jej że dziewczynka). I wiecie co będzie miała????? Dziewczynkę :-D czyli BabyComp dobrze jej wskazał :)

Jeśli chodzi o imiona to mi chodza po głowie narazie dwa , ale mąż mówi że zaczniemy myśleć jak już poznamy płeć na 100% :-)

Andziak i Missbella trzymam kciuki za Wasze porody - oby w miare szybkie i mało bolesne a najważniejsze szczęśliwe :tak:

Ja będąc w ciąży z drugą córeczką pytałam się szwagierki (Bo ona ma dwoje dzieci) "Jak to jest kochać dwoje dzieci?" Powiedziała, że to normalne i uważała mnie za głupią po tym pytaniu. Ale moim zdaniem, to jest przecież normalne, że mogę mieć wątpliwości co do pokochania drugiego dziecka.

madziulka11 takie obawy ma chyba każda mama w drugiej ciąży. Mi towarzyszyły aż do samego porodu. Ale kiedy już zobaczyłam mojego synka to miłości było dwa razy więcej niż do tej pory. A Twoja córeczka z pewnością sprawdzi się w roli starszej siostry i z chęcią pomoże Ci w opiece nad Maluszkiem. Poza tym im więcej obowiązków tym lepsza organizacja więc znajdziesz czas i dla maleństwa i dla córeczki. Powodzenia w starankach :)

to i ja się wpisuję do pulpetów dzieciakowych, młody był taki pulpet że głowa mała, jak miał pół roku to ważył 9600:-p:-D

zobaczymy jaka będzie Głodzilla Mała :-D

coś jeszcze miałam pisać i pustka w głowie...hmmm...

Magda śliczne nowe suwaczki;-)

aaa imiona...no więc, trza pomyśleć hehehe na razie Amelia na pierwszym miejscu, ale zobaczymy co nam jeszcze do głowy przyjdzie :)

Moje dzieci też małe nie są - szczególnie syn. Ma 6 lat - 134 cm i 32 kg. :szok: Będzie olbrzymem, jak dorośnie.

Nullka, długo używałaś ladycomp? Nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Zainteresowałam się. :-)

Truskafffka Amelia sliczne imie, a co do wagi to mój srodkowy jak miał 4 miesiące to wazył 10 kg a najstarszy na 3 miesiace uwaga-11,80 ale obaj wyrosli,

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry