Mój Em rozgadal już w pracy,ze będzie miał bejbi, ja poki co jestem powsciagliwa i nie rozpowiadam, nie wiem,chyba troche boje się zapeszac. 24.1 kolejna wizyta, będzie kolejne usg i pogadanka

hmm zastanawiam się jak powiedziec rodzicom. Mama to Pikus ale gorzej z ojcem bo mam wrazenie, ze miał nadzieje,ze niedlugo wroce do pracy w zawodzie i nadal będzie się mogl chwalic dzieckiem a tu zonk

u nas w rodzinie nie było pytan a kiedy nastepne dziecko? Wiec może stad mój strach?
Co do samej ciazy to poki co mam jakiegos powera w tylku,ochote na sex i dopada mnie senność ok. 19.ciekawe kiedy to minie a szkoda by było
Milla
Sliczny Chrabaszczyk
Maggie
Dobre wiesci, czyli za 2 mies zaczynacie działać?
Co do różyczki nie pomoge, ja przechodzilam ja w wieku 13 czy 14 lat i pamiętam, ze pozniej mnie i tak na nia szczepili jeszcze w podstawowce. Dodatkowo 2 lata temu pediatra Olka podczas szczepienia malego,tez zalecil,żebym się zaszczepila i dostalam jakies pakiecik szczepionkowy m.in. przeciwko rozyczce (podobno szczepionki nalezy odnawiac co 10)
Axa
Niesiety nie znam nic innego,wzięłaś żurawinę, lepiej Ci?
MissBella
Pociesze Cie, kiedys kolki w koncu mina:*
Czarna
I jak tam byczenie domowe? Mnie w ciazy anemia tez dopadla ale po 1 opakowaniu żelaza odpuściła

Dziewczynki wolalyby siostre czy brata?
Pajaku
Wazne,ze poczucie humoru Was nie opuszcza a kiedy ma być dostawa tych proszkow?
Ooo mój wziął po slubie moje nazwisko, imie Olutka wybrałam ja a On raczej tylko zatwierdzil,ze moze być, hmm teraz to chyba kolej,żeby On wybral
Misia
Te grypsko teraz to totalna masakra u mnie w bardzo dalekiej rodzinie 34 latek zmarl z powodu grypy

Wykurujcie się do konca