krystianmartin
Fanka BB :)
Ponieważ rano wstaje to mam różne pomysły.. dzisiaj wymyśliłam jak ustroję stół na komunię... duuuuzo filiżanekZobacz załącznik 557702Zobacz załącznik 557703
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

ale je dzielnie gorzej ze mne ten calcium jest tak wielki ze sie mecze żeby to połknąć ;/
naprawde mialam na pograniczu lutego i marca takiego doła ze nie moglam sie dzwignac. Nie potrafie zyc bez slonca!!! Ale pewnie jakbym musiala to bym sie nauczyla.
Szlak...
ja też zazdroszczę Ci tej letniej pogody bo u nas mimo że słonecznie to ciągle mocno wieje i jednym słowem zimnoooo :/ teraz czekamy na Twoją @ i po ruszasz :-) a ta nocka taka ciężka z powodu stresu???
tak jak piszę Daria wapno jest tak duże że ledwo daję radę je przełknąć
a jeszcze jak sobie pomyślę że nie wiadomo za którym się uda to już w ogóle ciarki mnie przechodzą i zastanawiam się jak dam radę tak się katować przez dłuższy czas
po cichutku liczę że uda się za pierwszym razem
wierz mi że ja im bliżej staranek tym więcej szaleję... już po raz któryś zaczynam czytam forum wstecz nawet z 2011 roku bo może jeszcze coś ciekawego znajdę
mi też się marzy Maja 

u mnie w rodzinie moje pokolenie ma praktycznie samych chłopców chociaż brat ma parkę i siostra ma 2 chłopców i córkę a u mojego M to w ogóle sami chłopacy w rodzinie zresztą on ma też tylko brata więc każdy wyczekuję tej malutkiej księżniczki