reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Elle licze na to że w poniedzialek bedzie po wszystkim. No tempka podejrzanie spokojna ale nic nie mówie narazie bo zaraz sie pochrzani.
Maggie no to spoznione 100 lat!!! Mowisz ze zaszalalas? :-D No i spoko. Tak trzymac. A kiedy Ty startujesz ze staraniami?
Maran hmmm no chciałabym ale u mnie to sie nie uda. Działalismy w tym cyklu 3 razy, w tym wczoraj a teraz zobaczymy. Wole 2 dniowa przerwe niz 5 dniowa jesli juz. No i czekam jeszcze na pełnię ;-) hehe
Ewelin moze obie w poniedzialek bedziemy po owu? :-)
Polisia nie wazne skad masz test jesli dzis widzisz pozytyw a wczoraj dzialaliscie to moze juz odpusc i zajmij sie pilnowaniem pH? Nie wiem dokladnie jak to jest z tym lh z porannego moczu, niby sie nie zaleca. Ja raz mialam taka sytuacje ze mnie to wprowadzilo w błąd. Zatestowałam rano o 6 test pozytywny, pozniej o 9 i o 12 negatywny. To oznaczalo ze ten pozytywny byl falszywie dodatni. W kolejnym dniu o 2 nad ranem wyrazny, o 6 pozytywny, o 9 taki sam pozytywny i o 12 taki sam. Wiec przyjełam pozytywny o 6 rano tego drugiego dnia. Rozumiesz mam nadzieje.

reklama
Milla no własnie luz luz i jeszcze raz luz. Emocje ale pozytywne emocje byle nie stres ;-)

Elmo startuje w lipcu znając mnie to będzie falstart:)
musze sie w końcu zmobilizować paski kupić, inne suplementy łykam, witamine C ,żurawine
Polisia Piranha kiedyś pisała że przy dziewczynce odległośc od owulacji nie ma takiego znaczenia, trzeba pilnować niskiego ph
Ja żeby nie myśleć zajęłam sie pracą nad sylwetką i ćwiczę, a reszta może przyjdzie sama, w końcu lato za pasem chociaż nie widać, u nas 10 stopni tylko
Ewa Chodakowska SKALPEL - YouTube
Fajne ma ćwiczenia ta babeczka i humor sie poprawia :)

czesc babeczki;)
witam jeszcze w dwupaku, wczoraj na ktg wyszły mi skurcze, mam pojechac znowu jutro, a dzis rano myslalam, ze rodze, ale sie uspokoiło;)

wciaz mam mnostwo rzeczy do załatwienia i ciagle nie mam czasu, boje sie, ze odejda mi wody w miejscu publicznym;)

sciskam Was mocno i dziekuję za trzymanie kciuków, bede sie odzywac w miare mozliwosci ;)
elmo ~~~~~~~~~~~~

Cześć Wam!

Czytam, że u niektórch z Was blisko owu, u mnie też , dzis 9dc, a jutro jadę do gina z wynikami na wizytę, będzie monit i zobaczymy co powie.

A tak wogóle to baaardzo dziekuję za dobre słowo w sprawie żołnierzyków mojego M. No poprawa jest niesamowita, dodam, że M też zmienił dietę i schodł juz teraz 11kg od ostatniego badania. Pewnie wszystko ma tu znaczenie, ale na pewno najwieksze to te suplementy polecane przez Piranha.

Elmo- Ty czekasz na pełnię, a ja mówię do niej a kysz;-):-D. Ale i tak przywitam ja z owu, bo inaczej nie da rady. Najwyżej zamknę sie w owu w domu z lampami solnym przy boku ;-):-)
A co do miernika, to może wyjdzie , że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i bez mierzenia ph będzie śliczny synuś. Tego Cie moooooocno życzę:tak:

Ewelin
- a Ty pijesz , czy łtkasz kaspułki Lacibios Femina? Bo piszesz, że pijesz. I za Ciebie kciuki&&&&&&&&&

I wogóle za wszystkie tez trzymam mocno kciuki, przepraszam, że nie wymieniam Was wszstkich, ale jeszcze trudno mi Was wszystkie spamiętać.

maggie- no własnie, ja nie będę przywiązywać wagi do odległości od owu, tylko zadbam o niskie ph. A co do ćwiczeń z E. Chodakowską to ja się zastanawiam nad tym, odchudzam się , już parę kilo schudłam, ale mało ćwiczę, a przydałoby sie wiecej. A ile ćwiczysz, jak długo na dzień?

mamakubulki- dużo dobrego w tym trudnym okresie!

Miłego popołudnia!

Ostatnia edycja:
Maggie no ja tez mam problem z tym ze jak na czyms mi bardzo zalezy to falstart :tak: Oj oby nie tym razem!
Mama kubulki nie zebym Cie wyganiala ale wio za rodzenie się brac bo mi tu miejsce potrzebne! Za moment płodzimy z moim syna więc już już do szpitala! :-D Powodzenia! Wiesz co ja tez sie troche balam ze te wody plodowe mi odejda w miejscu publicznym. A miałam ich tak strasznie duzo (jak sie pozniej okazalo) ze naprawde byłby mega wstyd. Wiec w drugiej ciazy to chyba juz od 30 tygodnia bede siedziec w domu heh
Luka Ty sie zamkniesz szczelnie w domu a ja będe dzialac na balkonie :-D Tylko zeby nie padalo bo deszcz mi nie sprzyja :-D ale moze jakies błyskawice będą hahaha :-D Nie no zartuje. Co bedzie to bedzie.

Ostatnia edycja:
witam
u mnie test ciagle negatywny a niby jutro powinna byc owulacja,temp troche wzrosla , bez sensu:no:
co do testow papa czy jak one sie zwa to ja sie kwalifikuje wiekiem i chce miec zrobione a naprawde nie wiem jak to wszystko dziala w polsce, ile sie na wyniki czeka i czy wszyscy to wykonuja, troche zielona jestem , oczywiscie bedziemy sie starac czasu szkoda, jak bedzie trzeba to sie bede martwic jak piszecie ze sa takie badaniato musza byc, byle zrobili jak trzeba

Ostatnia edycja:
Elmo- dobre, dobre:laugh2: Oj, my wariatki, ale tylko my tu siebie zrozumiemy, bo każdy inny to by się pukał w głowę:-)

Verita-działaj , działaj, i jak piszesz to pózniej będziesz sie martwić o badania. Na wyniki testu Pappa chyba się czeka 2 tygodnie, tak mi się coś wydaje, ale pewna nie jestem

Lukaa zaleca się ćwiczyć trzy razy w tygodniu po około 40 min, ja ćwiczę mało bo dziennie około 20 stu. Też muszę się przyłożyć.
Elmo nam poprzednim razem wyszło za pierwszym razem, pomyśl że jak Ci nie wyjdzie to jeszcze przyjemności będą a ja to się z orgazmem muszę hamować :) mąż pewnie nie będzie specjalnie zawiedziony

reklama
Do góry