reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Antosia, ja piłam sporo Inki z Mg z dużą ilością mleka :-)

Mamakaja, witamina C jest zalecana ale to musi być spora dawka, na in-gender zalecają 500 mg, ja brałam aż 1000 mg. To nie musi być żadna specjalna witamina C, każda będzie dobra. Najlepsza by była z formułą typu "time-release" czy "slow-release" albo łykanie mniejszych dawek kilka razy dziennie, kiedy weźmiemy 1000 mg w jednej tabletce to sporo zostanie wydalone przez organizm jako nadmiar.

Verita, a może dziś robiłaś test z bardziej rozcieńczonego moczu?

Ja też kawę inke bardzo lubię tą z magnezem i popijam :) a teraz piwko generalnie to nie wiem czy na dziewczynkę :)
Dobrej nocy babeczki :)

mama kubulki dla Ciebie i syneczka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
maggie piwko zakwasza ale podnosi estrogen i zmniejsza wchłanianie wapnia i magnezu. Nie jest zalecane przy staraniach i tych dziewczynkowych i chłopczykowych też nie, no chyba że pije je Twój M:-D

Elmo widzę że jutro Twój wielki dzień więc niech moc będzie z Tobą i tylko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Antosia to ostro testujesz lubrykanty :-D czyli sylk i rephresh ładnie Ci obniżają ph. możesz je spokojnie zastosować za miesiąc. będziesz się starać 2-3 dni przed owulką? sprawdzałaś czy pokryje Ci się jonas?
Dorcia mimo wszystko trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Mamakaja ja mam taka witaminę C http://allegro.pl/witamina-c-1000-mg-100-bioflawono-dzika-roza-i3256369978.html

krystianmartin synek cudo :)
Elmo jak tam :) ja czekam na te Twoje staranka I efekty I zgaladam tu kazdego dnia :)

pozdrawiam wszystkich

reklama
Wracam do was! Strasznie ciężko mi się wyrobić odkąd wróciłam do pracy. Niby chodzę tylko na godzinkę, dwie, ale i tak cały dzień rozwalony. Poza tym Maksio mi się rozchorował, wczoraj w nocy dostał katar i gorączkował w nocy i przez cały dzień. Gorączkę zbiłam Nurofenem, ale dalej nie jest najlepiej. Nocka była dziś ciężka, bo nos zatkany i mały nie umiał jeść. Padnę dzisiaj...:baffled:

Ja sobie zapisuję wszystkie przydatne informacje, które tu wyczytam i robię własny dokument o planowaniu;-) Jestem z wami 3 tygodnie, a już mam tyle zapisane, że nie wiem co to będzie w przyszłym roku;-):-D
Elmo, łapię wiatry od ciebie!;-) Zuzia na pewno będzie mega pozytywnie nastawiona do braciszka. Nie ma innej możliwości:tak:
A to pech z twoim sprzętem! Mam nadzieję, że uda się jednak go jakoś naprawić. Ale bardziej trzymam kciuki żeby nie był ci już potrzebny &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Maggie, ja się biorę do roboty dopiero w przyszłym roku, jak mój mały będzie miał 2 latka prawie, więc to nie tak hop-siup od razu.

ewelin, co do stresu związanego z pieluchami, to co nas nie zabije to nas wzmocni;-):-D A pieluszki twojej córeczki też się skończą:tak:

milla, ja próbowałam metod usypiania Tracy Hogg z Języka niemowląt, ale Maksio nie czytał tej książki i nie wie, że powinien zasypiać sam. Za to drze się w niebogłosy:-D Muszę mu chyba dać tą książkę do przeczytania;-)
Co do córeczki, to pewnie że można. Kuzyn mojego m ma syna, 17 lat, drugiego prawie 3 lata i w czerwcu urodzi się im córeczka:happy:

Luka, cieszę się, że wyniki m się polepszyły. Będzie dobrze:tak:

polisia, mi też się tak marzyło, żeby mieć małą różnicę, odchować dwójkę, wyjść z pieluch, a może gdzieś po 30stce jeszcze jedno. A najprędzej drugie będzie za 2 lata pewnie. Smutno mi z tego powodu i cały czas myślę o tym jakby to było fajnie już być w ciąży. Nawet ucieszyłabym się jakby się wpadka przytrafiła:tak:

mamakaja, może spróbuj tych irygacji z roztworu limkonki, może nimi uda ci się zbić ph.

Matik, witaj. Prześlij trochę Hiszpańskiego słońca do nas:happy: Trzymam kciuki za jedną jedyniutką różową dzidzię u ciebie:happy:

mamakubulki, mi wody odeszły w szpitalu, ale też nie był to potop. Dopiero przy parciu zaczęły tryskać na wszystkie strony:-D

Do góry