Elle87
KochajacaMama87
Witam Was dziewczyny 
ale dużo piszecie aż ciężko Was nadgonić
ale dobrze bo przynajmniej atmosfera na forum cały czas gorąca 
Polisia widzę że Ty już jesteś po owulce i teraz trzymam kciuki żeby się udało &&&&&&&&&&&& oczywiście pink ;-) poza tym na prawdę dużo zrobiłaś więc nie ma innej opcji. ja też łykam te suplementy co Ty plus ostatnio biorę jeszcze low dose aspirin bo wyczytałam że też sprzyja poczęciu dziewczynki
diety to mam już dosyć
trochę wystraszyłaś mnie że ten vitagyn c tak Ci podnosił ph bo mam go a jeszcze nie testowałam na sobie...
Trusia nie będę sie powtarzać co już Elmo Ci wytłumaczyła więc tylko wyczekuj mocnej kreski testowej i wtedy po ok 12godz działania jeśli na synka. czy oprócz strzału w owulkę stosujesz jakąs dietę, suplementy?
Elmo masz rację nasz czas praktycznie za miesiąc i już się nie mogę doczekać
chociaż jak się okaże że moje ph jest w granicy 6 to pewnie się zniechęcę... a dziś w końcu dostane mój miernik i będe mogła się zbadać
o ile oczywiście uda mi się go dobrze skalibrować. a powiedz mi czy po każdym użyciu miernika przemywałaś go wodą? bo ja podobnie jak Ty żadnych płynów nie zamawiałam tylko te 2 do kalibracji.
Krystianmartin uda się uda się i tak trzeba myśleć ;-)
Ewelin chyba jesteś w trakcie owulki? tempka mocno spadła więc coś się dzieje lub będzie dziać... oby tylko te żeńskie przetrwały i żeby się udało w tym cyklu
ja to mam coś dziwnie niskie tempki w tym cyklu i jak na razie bardzo spokojny cykl...

ale dużo piszecie aż ciężko Was nadgonić

Polisia widzę że Ty już jesteś po owulce i teraz trzymam kciuki żeby się udało &&&&&&&&&&&& oczywiście pink ;-) poza tym na prawdę dużo zrobiłaś więc nie ma innej opcji. ja też łykam te suplementy co Ty plus ostatnio biorę jeszcze low dose aspirin bo wyczytałam że też sprzyja poczęciu dziewczynki

Trusia nie będę sie powtarzać co już Elmo Ci wytłumaczyła więc tylko wyczekuj mocnej kreski testowej i wtedy po ok 12godz działania jeśli na synka. czy oprócz strzału w owulkę stosujesz jakąs dietę, suplementy?
Elmo masz rację nasz czas praktycznie za miesiąc i już się nie mogę doczekać

Krystianmartin uda się uda się i tak trzeba myśleć ;-)
Ewelin chyba jesteś w trakcie owulki? tempka mocno spadła więc coś się dzieje lub będzie dziać... oby tylko te żeńskie przetrwały i żeby się udało w tym cyklu