reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Witam was babeczki z rańca :-)
Pogoda fatalna, odechciewa się wszystkiego.
A tu trzeba znowu z pracą wystartować.
Jak tam wasze tempki dzi? :-)
Polisia widze skok.
Krystianmartin dołek, eh...
U mnie pełna stabilizacja. Pewnie jak poleci w dół to na raz :-( To czekanie jest dobijajace.
Matik u Ciebie jak tam?

Elle Antosia jakies emocje? :-) Co u was?

Miłego dnia wszystkim!

reklama
Ja dieci wyszykowane już mam do szkoły widać już piękne słońce :-) kawa jest:-) nie mogę inaczej :-) choć mam jej z 30ml a reszta to mleko
Elmo :-) no ja dzisiaj 36,3 i pokazuje kalendarz że koniec dni płodnych, a my sobie jeszcze wczoraj pozwoliliśmy a co :) więc owu chyba była . Z tego co wiem to wzrost jest od 0,2 no to taki jest. Albo ?

Piranha, elle musze sie poprawić test owulacyjny pozytywny we wtorek o 12 rano a starania w środe o 23 wieczorem. Nycie jajników we wtorek i w srode ok 10 rano ból. Dlatego postanowiłam spróbować wiecziorem (dla mmie to było takie O+12). natepnym razem jesli nie jestem juz w ciązy to poczekam przynajmniej z 48 godzin po pozytywnym.
Piranha a z zazdrością u dzieci to rożnie. U mnie też starszy yl bardzo zazdrosny o małego, piszczał w nocy, latał po nocy jak zobaczył ze młodszy przy moim boku. Az ciarki mnie przechodza jak to wspominam. Jedyna rada to jak najwięcej uwagi mu poświęcać i przytulać. Jedno dziecko jest bardziej wrażliwe inne mniej. Pociesze cie ze pożniej to im mija i nie widza poza sobą świata.

Roszpunka a pewnie że sie dopiszemy do tej listy i z efektem taki jak zaplanowany. trzeba w to wierzyć. drugiej strony a dlaczego nam ma sie nie udac. Ja wiem ze wiara czyni cuda.

marantha , dziewczyny dzięki za kciuki. Po tym szaleństwie przydadzą się .

maggie tak odczekaj i porozmawiaj, powiedz mu jakie to dla Ciebie ważne. Mój maż tez mówi ze mu wygodnie teraz, ale wie ze marze o dziewczynce i gdybyśmy mieli dwie córki to on pewnie tez by marzył jeszcze o synu dlatego mnie rozumie.

Elmo tempka obiecujace. Czyli czekasz do czwartu. Tak to czekanie jest dobijające, chociaż sama nie wiem czy ja sie stresuje że wogole mogę byc w ciąży czy że nie wyszło. Za babą nie zdążysz.

no mam taki spadek nie da się ukryć , ciekawe co to się dzieje ze mną :-( bo cały czas mi nie dobrze jest :no: i jestem umówiona na wizytę do mojej Dr 14 na 14.00 bo akurat przylecimy do Polski na kilka dni, i dowiem się jeżeli to nie ciąża to sprawdzimy co to się dzieje

http://ovufriend.pl/galeria-wykresow-wyniki.html tu też są spadki przy krótkim cyklu , moim zdaniem te temperatury to naprawdę nie jest to takie klarowne zawsze

Ostatnia edycja:
dziewczyny temperatura nawet w ciąży zazwyczaj spada w dniu spodziewanego @To nie oznacza implantacji, ale tak często bywa - dopóki nie ma @ to piłka jest w grze
:tak::tak:

Elmo
: trzymam kciuki mocno, ale wykres wygląda bardzo dobrze. U mnie test sikany (o czułości 10ml) wyszedł w 10dpo (bardzo leciusieńka, ale jednak była druga kreska). A w 9 jak robiłam to jeszcze nie było nawet cienia (chyba), bo położyłam na biurku i mi się jakieś bazgroły odbiły na teście akurat w newralgicznym miejscu hahah

Agagsm a jakim testem robiłas??? Wiekszosc jest o czulosci 25, jakie maja czulosc 10? Moze dzis zakupie ale az sie wstydze haha :-D

Elmo no mój wykres niezdecydowany :) ale fakt w górę, trzymam się tego co powiedziała agagsm :) opóki nie ma @ to jest nadzieja :) i Krystianmartin Ty też jeszcze nie trac nadziei :) mi wczoraj spadło, dzisiaj wzrosło, takie niewiadomo co, zobaczymy za kilka dni, łączę się z Tobą :D

Elmo też zaczynam myśleć o teście myślałam, że mnie to obejdzie i nie, ale gdzie tam, kombinuję już :p

reklama
Do góry