reklama
maggie2205
Fan(ka)
Ewelin nie miałam jeszcze okazji, gratuluję bijącego serduszka, rośnijcie zdrowo nie przejmuj się tym co inni mówią
Macy witaj znowu
Czarna ale masz ślicznego Milanka, imię identyczne jak synek Shakiry
Krystianmartin wrócisz z małą fasolką zobaczysz
Mamakaja, Antosia, Polisia, Elmo, Maran, Elle, Mamokubulki miłego dnia
Dorcia najlepsze życzenia, oczywiście spełnienia marzeń o chłopczyku
Macy witaj znowu
Czarna ale masz ślicznego Milanka, imię identyczne jak synek Shakiry
Krystianmartin wrócisz z małą fasolką zobaczysz
Mamakaja, Antosia, Polisia, Elmo, Maran, Elle, Mamokubulki miłego dnia
Dorcia najlepsze życzenia, oczywiście spełnienia marzeń o chłopczyku
macy
Fanka BB :)
Mamakaja, niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi. Za cholerę nie rozumiem, ale przyznam, że czytałam po łebkach. Muszę chyba się do Antosi uśmiechnąć, jakby co. ;-)
Maggie, dziękuję. Trzymam kciuki za staranka. Gotowa? Przygotowania pełną parą?
Maggie, dziękuję. Trzymam kciuki za staranka. Gotowa? Przygotowania pełną parą?
maggie2205
Fan(ka)
Macy przygotowania w sumie nie są pełną parą, jak wrócę z wakacji to chyba dopiero coś będzie, boję się raczej nie upilnować z tym ph i suplementami na wyjeździe. Na razie łykam suplementy dieta i badam ph... trochę się obserwuję
W sumie chciałabym i boję się i takie mam trochę mieszane uczucia co do wszystkiego ...
W sumie chciałabym i boję się i takie mam trochę mieszane uczucia co do wszystkiego ...
Hej dziewczynki. Długo mnie nie było, ale praca mnie pochłonęła na dobre. Poza tym trochę chorowaliśmy, spędzaliśmy czas na dworze, kiedy była pogoda, więc nie wchodziłam nawet z doskoku. Za tydzień wyjeżdżamy na urlop i nie będzie nas cały miesiąc, bez dostępu do neta, więc znów nie będę na bieżąco. Wpadam zobaczyć co u was i pożegnać się przed wyjazdem. Jak wrócę, to obiecuję być częściej i pisać na bieżąco. Od jutra jestem bezrobotna, a i od września raczej pracy nie będzie, więc będę miała dla was dużo czasu. Może podczas wakacji w końcu @ przyjdzie, to i będzie można pomału zacząć myśleć o starankach. Nie mogę się już doczekać
ewelin, jeśli jeszcze nie gratulowałam, to teraz gratuluję
Spokojnej nudnej ciąży dziewczynkowej życzę
Elmo, jak zdrówko?
macy, jonasa trzeba brać z przymrużeniem oka;-)
krystianmartin, to zostaw wszystko w domu, jak ci tak serducho podpowiada, może wtedy się wyluzujesz i zaskoczysz
Udanego wyjazdu i &&& za powrót w większym gronie;-)
Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i całuję. Oby po moim powrocie zaroiło się od fasoleczek. Do zobaczenia w sierpniu

ewelin, jeśli jeszcze nie gratulowałam, to teraz gratuluję
Spokojnej nudnej ciąży dziewczynkowej życzę
Elmo, jak zdrówko?
macy, jonasa trzeba brać z przymrużeniem oka;-)
krystianmartin, to zostaw wszystko w domu, jak ci tak serducho podpowiada, może wtedy się wyluzujesz i zaskoczysz
Udanego wyjazdu i &&& za powrót w większym gronie;-)Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i całuję. Oby po moim powrocie zaroiło się od fasoleczek. Do zobaczenia w sierpniu

macy
Roszpunka, domyślam się, tylko próbuję teorię zrozumieć. Bo to pewnie jak z kalendarzem chińskim - tyle że tu akurat można zrozumieć - made in China, więc jakość kiepska. ;-)
Maggie, każda pewnie się boi. Najważniejsze to przemyśleć, czy chce mieć się dziecko czy daną płeć.
Maggie, każda pewnie się boi. Najważniejsze to przemyśleć, czy chce mieć się dziecko czy daną płeć.
Ostatnia edycja:
macy, ja mam tą stronkę, na niej czytałam o jonasie Dla mnie magia, ale poczytać można
A tu taka niemiecka, na której można sobie samemu wyliczyć [URL]http://www.leichte.info/fuer_Frauen/Mondphasen_Berechnung_Vergangenheit (od Maran)
Ostatnia edycja:
Antosia79
Macy jak chcesz to Ci utworzę kalendarz Jonasa, tylko na PW wyślij mi informację dacie urodzenia oraz godzinę, no i maila na który mam wysłać. Maran_atha podawała Jonasa na stronie niemieckiej i tu też można sobie sprawdzić. Empfängnis zeitpunkt Berechnung: Mondphasen-Zyklus für vergangene Monate
reklama
Podziel się: