reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy można zajść w ciąże mając endometriozę???

Miliaa dobrze radzi Tere fere! Ja zrobilam dokladnie tak samo, z tym, ze ja jeszcze stracilam wczesniej jedna ciaze, wiec generalnie eMek nigdy nie narzeka hihi:-D jestem po prostu usprawiedliwiona w 100%

reklama
No pewnie! Moj dzis rano dostal opiernicz, bo pol nocy chrapal, nie reagowal na moje kopniaki, Mala tez sie wkurzala i kopala mnie, przez co mialam nocke zajefajna:wściekła/y::wściekła/y:

Kurde, mnie też już nieźle Tymek tańcuje. Dziś o 5.00 machał rączkami nóżkami wesoło , już jest duży więc nawet gdy się przewraca to czuję jakby nie wiem co tam się działo. :-)

Gatto czy zdecydowałaś się na imię? Bo jak ostatnio pytałam to miałaś dylemat.:tak:

Tak nasza corka bedzie miala na imie Cristina.

Hahahha, to uczucie jak sie przemieszcza z miejsca na miejsce to fajne jest, tak jakby miec aliena w brzuchu:-D

Dziewczyny,jakbyście chciały zobaczyć fotki moich maluszków to są od wczoraj w naszej prywatnej galerii.

Kissssssssssssss

Tere fere pewnie cie czasem dopadnie placz, ale to chyba bardziej hormonalny niz z bezsilnosci. My babki juz tak mamy, ze sie zbieramy w sobie i stawiamy problemom czolo! A male dziecko gwarantuje jest bardzo ciezko uszkodzic, bo jest tak elastyczne, jakby bylo jednym miesniem:tak: Generalnie kilka godzin wprawy i caly strach przechodzi, przynajmniej taka mam nadzieje:-D

Gieniek a mylas dzieciecia tak, zeby im nie zamoczyc pepuszka?? Juz sie pogubilam w tym wszystkim.

Sony gdzie sie podziewasz? chlopa ma w domu to i na forum mniej czasu:-)

Miliaa czekam na wiesc od ciebie!!!!

Noo...

Sony, kachna, liju co u Was dziewczyny????????????????????????????????

Aloha dziewczyny tak to prawda, chłopek w domu to czasu nie ma:))

Jeszcze stymulacji nie zaczęłam, bo czekam na @. Miała przyjść wczoraj.
Mało czasu mam, wiecie jak jest.

reklama
dziewczyny odebralam wyniki ft4, moze ktoras mi cos powie na ten temat...mi sie wydaje, ze nie jest za dobrze...
TSH 4,5
ft4 10.4 (7.50-21.10)

no i progesteron mi spadl..fu.ck!
ale odstawilam luteine i jade tylko na dupku
z 25 na 18

ja to umre chyba od tej hustawki emocjonalnej...

Do góry