Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Myślę że jutro powtórz test a w poniedziałek pojde na betęPowtórz jeszcze za dwa dni, albo pójdź na betę z krwi![]()
Oj troszke podniosłaś mnie na duchu;* zrobilam rano też test ale noe z nocnego bo pol nocy noe spalam przez córcię, i kreska też taka blada;(Miałam taki sam test również taką bladą kreskę i tez 4 dni przed @. Byłam w ciąży
![]()
Pamiętaj że nawet blada kreska oznacza ciążę myślę że po cichu można pogratulowaćOj troszke podniosłaś mnie na duchu;* zrobilam rano też test ale noe z nocnego bo pol nocy noe spalam przez córcię, i kreska też taka blada;(
Dziękuję bardzo;* mam nadzieję że tym razem się uda szczęśliwe czekac na dzidzie jeśli bedzie;* w poniedziałek mam betke;*Pamiętaj że nawet blada kreska oznacza ciążę myślę że po cichu można pogratulować![]()
Będę trzymać kciukiDziękuję bardzo;* mam nadzieję że tym razem się uda szczęśliwe czekac na dzidzie jeśli bedzie;* w poniedziałek mam betke;*
Zobacz. Moj wczesniejszy post. Widzisz tutaj drugą kreskę?Dziękuję bardzo;* mam nadzieję że tym razem się uda szczęśliwe czekac na dzidzie jeśli bedzie;* w poniedziałek mam betke;*