reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

kalamondis, Paolajn wy tez sie doczekacie takich avatorkow mi zajelo to ponad 1,5 roku wierze ze wam sie wczesniej uda:) glowa do gory:)

kalamondis o ktorej masz wizyte trzymam juz &&&&& i wierze ze sie udalo:) za wszystkie staraczki mocno zaciskam :) i wysylam fliudki na rozmnozek :)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dzielcie sie:)

kwiatuszku a jak u ciebie sprawa sie przedstawia??

reklama
Paolajn nie chce Cie nakrecac, ale u mnie bylo identycznie. Bardzo wyczuwalna i bolesna owulacja, a pozniej bol juz do terminu @... Nadal pobolewa, ale tak mysle ze to moja mala macica sie rozciaga. Bo ja tez malutka mam. Trzymam &&&&&&&&

Idę o 17..........dam znać jak wyszło i jakby co, to będę się Wam tu wypłakiwać...!! Dziękuję za słowa otuchy. Paolajn, trzymaj się tam, oj wiem co czujesz, wiem.. :)

trzymam kciuki za was wszystkie staraczki:**
no i gratki jz zafasolkowanym;-)
łapcie;-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej Wam. Mam pytanie ;) Teoretycznie mam dni nie płodne już. Jednak śluz mam jakiś dziwny.. Bo mam taki, że jest taki przeźroczysto mleczny, rozciągliwy, gęsty.. Chyba teraz powinien być inny, ten bardziej przypomina mi albo płodny albo ciążowy.. Pogubiłam się już. Jak myślicie, jaki to może być, co zwiastuje? :)

Slide0006.jpg

Wygląda ten śluz tak, mniej więcej. Na necie znalazłam że to w ciąży taki jest...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry