Witam

jestem u Was nowa i jak czytam to super, że jest takie forum...
No ale moje pytanie:
Cykle mam 30-31 dniowe, w 14 dzien cyklu kochałam się z moim narzeczonym i doszedł we mnie....po tym dniu jakos dziwie sie czułam..4 dni pozniej doslownie przez 2-3 godziny mialam sluz cos w konsystencji tego płodnego ale był w mlecznym kolorze .kłócie z lewej strony podbrzusza, ciągnięcie w pachwinach, ale mocniej i intensywniej w lewej, cały czas bym spała ledwie sie polozylam i juz spie i później jedzenie np.mam ochote na sledzie ogromna caly dzien otwieram lodówkę i mnie od nich odrzuciło mimo wszystko uwazałąm ze to za wczesnie na objawy i w sumie wszystko sie uspokoiło ... ale od kilku dni zaczelo sie od nowa pobolewanie piersi , mało tego lewa zrobiła się większa od prawej , obie brodawki powiększyły się, kolor samych sutków zmienil sie na ciemniejszy, oraz nie całej brodawki tylko jedynie ściemniała linia łącząca brodawkę i skóre w dodatku na lewej brodawce pokazują się takie malutkie kropeczki cos na wzór wypustek
zaobserowałam ze chodze siku 2 razy częściej niz zwykle, mam ogromny apetyt co mnie przeraza, śluz początkowo wodnisty w duzych ilosciach (nigdy tak nie miałam) ale teraz jest go znacznie mniej...no i szyjka macicy..ciężko ją dosięgnąć i jest dość twarda, po za tym od 2-3 dni zrobiło się "tam" ciaśniej...dziś jak sie kochalismy mialam wrazenia ze odczuwam doznania 2 razy mocniej, natomiast wczoraj po stosunku zauwazyliśmy malutką plamkę krwi - myślałam, że może miesiączka, ale na szczescie dzis nie przyszła..
Zrobiłam test w 27dc ale negatyw...

Okres mam dostać jutro, sluzu mam troszke mniej..pobolewa mnie brzuszek ale jakos inaczej niz na miesiaczke..sama nie wiem dlatego prosze was o opinie
Zrobiłabym test ale boje się rozczarowania, bo zrobiłam sobie nadzieję na dzidzie
Pozdrawiam