reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Witam wszystkich na forum jestem tu nowa
usmiech.gif
1 kwietnia dostalam okres trwal on 4 dni a zazwyczaj trwa 7 kochalismy sie codziennie wcelu zrobienia dzidziusia ostatni stosunek był 13 kwietnia i nie wiem czy to może nie za wczesnie ale od dwóch dni mam pole na dole brzucha jak na okres, 3 dni mam stan podgorączkowy caly czas 37 i nic się nie zmienia raz tylko miałam 36.9 i 37.1 dzisiaj np mam zachcianki i cały czas mi się chcę spać i mam kremowe upławy że tak powiem bardzo mi mokro. i chciałabym wiedzieć co wy myślicie na ten temat w poniedziałek jestem umówiona na wizytę u ginekologa a jutro zrobię test bo już nie mogę się doczekać może już coś pokaże
usmiech.gif

reklama
ja moge tylko życzyć ci z calego serducha bobasa:) powodzenia:):):):yes: !!!!!!!!daj znac jutro co z tym testem i pamietaj ze twoj organizm moze czasem platac filge, przez co wmawiamy i wynajdujemy u siebie wlasnie objawy ciazy.:szok: ;/ oby to byla fasolka;p:yes:;-):*

na pewno dam znac ja też mam taką nadzieję normalnie aż mnie roznosi wydaje mi się wogóle że na zachcianki to jeszcze dużoooo zawcześnie a jednak dzisiaj zjadłam obiad o 12 ziemniaki paluszki rybne i surówke z kiszonej kapusty po godzinie poszłam do sklepu bo zagęszczone mleko w tubce takie słodkie zjadłam je całe w 5 minut chociaz zawsze starczało mi jedno na cały dzień za chwilę ogórka musiłam zjeść konserwowego i znowu potem dwa pomarańcze a teraz z powrotem chce mi się słodkiego

Czesc dziewczyny.
Mam problem, pewnie nieco przesadzam ale juz mowie o co chodzi. Zaczełam brac tabletki anty-regulon w tym cyklu ( w niedziele koncze) nigdy wczesniej nie bralam tabletek, a lekarz mi zalecil jako ze poronilam w styczniu :(
No i wiec tak ..;p Odkad biore tabletki juz chyba 4 dnia cyklu czy moze 5 kochalam sie z moim narzeczonym, a potem to juz jak leciało.
No i własnie przez cały miesiac nic mnie nie bolało, a od paru dni pobolewa mnie brzuch w dolnej czesci i w ogole wszystko jak kiedys przed okresem ew. tak samo mialam jak w ciaze zaszłam. No i kurcze az sie boje ze cos moglam zle wziac i wiadomo co..
Bo mnie sie wydawało i dalej tak sadze ze jak sie beirze tabletki to sie nie ma okresu tylko w 7 dniowej przerwie ma sie krwawienie ktore odpowiada miesiaczce ale jest na innej zasadzie i ze w ogole np. jesli chce robic przerwe pozniej - wszystko zalezy ile bede brac tabletki. Wiec osobiscie wydaje mi sie ze ten bol podbrzusza taki troche dziwny , nie powinno mnie nic bolec. Troche sie martwie ze jakas tabletke zle wzielam albo moze zle polknelam, nigdy w sumie nic nie wiadomo.

paulinka - na zachcianki moze faktycznie za wczesnie ale ochote na cos slodkiego mozna miec zawsze ;)

Ostatnia edycja:
Nawet nie musiałaś wziąść źle tabletki czasami biorąc pigułki anty można normalnie zajść w ciąże ja osobiście znam dużo takich przypadków

ale jednak to jest dla mnie dziwne bo ja nigdy w życiu nie miałam ochoty na słodkie albo zjadłam albo nie a teraz mnie tak sysorkuje że aż dziwne :p

Ostatnia edycja:
paulinka - no to mnie z lekka wystraszylas. Ogolnie ja bardzo bym chciala byc w ciazy i mysle nad tym czesto, ale troche sie boje na razie ... do tego lekarz moj nalegał na tabletki i stwierdzilam ze czemu by nie. ale wole prezerwatywy , wiem na czym stoje chociaz a tak to nie za bardzo.

To moze faktycznie cos na rzeczy :) trzymam kciuki oby tak.
Ja o dziwo nie mialam ochoty na slodycze, moglam ich wcale nie jesc, wolalam konkrety np. sledziki :D

a własnie, przed wczoraj mialam robioną bete jako ze mam kontrolowana w szpitalu czy jest prawidlowa , na razie bylo wszystko ok, w poniedzialek ide na kontrole dowiem sie jak wyszlo badanie bety... mozliwe ze jak bym byla w ciazy to by juz wyszla wyzsza? Tak w ogole co ja gadam, biore tabletki a ja panikuje .... ;P

Ostatnia edycja:
wiecie co mój były chłopak wpadł z laską,a brała tabletki więc wszystko możliwe.
Ja w ciąży na początku też miałam jak Ty madzia naprawdę no i miałam non stop pełno śluzu cały czas czułam się jakbym narobiła w majtory:), ale jak inez napisała, że często nasz organizm płata figle więc nie wiadomo najlepiej zrobić test i będzie wiadomo chociaż i one czasem pokazują coś innego niż jest.
Zrób teściora i będziemy wiedzieć:):):)
Piersi to mnie bolały w 4tyg naprawdę jak to jest różnie z Naszymi organizmami ktoś by mógł powiedzieć, że to nie jest realne, ale jednak:)

Czekam na wynik teściora:)

aja.. dzis chyba dostalam @,, 27 d.c dziwne bo mam przeciez 36 dniowe ;O dobrze ze nie robilam bety ;) nie wiem ...dziwnie sie czuje boli brzuchol ;/ pozdrawiam:*

Przeczytałam cały ten temat słowo w słowo i to chyba był mój największy błąd :baffled: Do okresu 3 dni a ja powoli wmawiam sobie już wszystkie objawy :-( Jak tak dalej pójdzie to oszaleję...
Jedyny objaw który u mnie występuje a nie jest wymyślony to ból jajnika i ciągnięcie.
Test czeka w szafce i aż boje się go zrobić :-(

reklama
marc- mnie bolalo czesto podbrzusze w ciazy, dokladnie tak samo jak przed okresem. Wyczytalam wszedzie ze to na poczatku normalne, tylko ze mnie dosc dlugi okres czasu pobolewalo i sie to dobrze nie skonczylo. Ja juz tak bardzo nie pamietam objawow, mdlosci za bardzo nie mialam, bylam spiaca tylko i spalam w kazdej wolnej chwili ;p
Kurcze zakladajac ze skoro moge zajsc w ciaze to jak bym faktycznie zaszla to te tabletki anty co wzielam teraz nie zaszkodza dziecku?

Inez- jeszcze moze sie wszystko zmienic, bol brzucha jest objawem i tego i tego, takze nim nie ma sie co sugerowac. Ja jak bylam juz w ciazy a mialam dostac @ to ciagle latalam do lazienki bo myslalam ze juz dostalam , a tu nic .. w szoku bylam strasznym...:p

Ostatnia edycja:
Do góry