A
Anulka198424
Gość
Diana oby to fasolka zrob moze badanie krwi powinno wykazac jak w ciazy jestes...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez bym chetnie gdzies wyjechala daleko stad moze zabiore sie i pojade do siostry ma malego 14 miesiecznego synka to bede wprawe lapacNo ja tam za bardzo o tym nie myślęJak się uda to się uda a jak nie to nie
Kiedyś się tam uda
![]()
Przydałby się jakiś taki wyjazd na parę dni ale nie ma pieniędzy ani czasuehh..
witam serdecznie wszstkich
od dawna cztam BB... staramy sie z mężem od kilku m-c o dzidzię, jednak nie wychodzimam prosbę, moze któraś z Was mi pomoze, bo się pogubiłam.. a zatem: ostatnia @ miałam 24.12 wcześniejszy ckl był 28 dniowy, wcześniej róznie (odsaiwłam tableki w maju i nawet 34 dni cyklu sie zdazło
) kochaliśmy się 8.01, od ego czasu mialam taki dziwny śluz,jak na plodne i aż do teraz... dziś jes 35dzien cklu.. @ nie mam , czuje sie dziwnie.. zrobiłam 2 testy 1 przedwczoraj i 1 dzisiaj i nic
może sie nakręcam i @ przjdzie...oby nie..
pozdrawiam
Paoljan ja tez sie starałam i starałam aż wkoncu powiedziałam sobie ze jak się teraz nie uda to odstawiam starania na jakiś czas... koleżanka kiedyś poleciła mi żeby po..... zrobić tak zwana świece... no i się udałoaż byłam zaskoczona i nie dowierzałam ze się udało w sumie to nawet teraz do końca nie potrafi dojść do mnie to ze wkoncu sie udało i ze bede mamusia
takze powodzenia zycze
napewno sie kiedys uda
![]()