Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DziękujęBrązowe plamienia niby nie są grozne i po prostu moga sie zdarzyc w terminie okresu ale i tak kazde plamienie potrzeba skonsultować troche szybciej z lekarzem.
A kreseczka widoczna wiec ciąża [emoji4] gratuluje [emoji4]
No i gratuluje [emoji8] mowilam ze tak bedzieTak robiłam dziś test![]()
Dziękuję. A czy to normalne ze mam takie skape brązowe plamienia? Jestem jakby w dacie okresuNo i gratuluje [emoji8] mowilam ze tak bedzie![]()
Z tego co wiem jesli jest skape i nie towarzyszy mu krawienie to moze byc to plamienie implantacyjneDziękuję. A czy to normalne ze mam takie skape brązowe plamienia? Jestem jakby w dacie okresu
W tym czasie skoro test juz ciaze pokazuje to nie moze byc juz plamienia implantacyjnego.Z tego co wiem jesli jest skape i nie towarzyszy mu krawienie to moze byc to plamienie implantacyjne
Brązowe plamienia niby nie są grozne i po prostu moga sie zdarzyc w terminie okresu ale i tak kazde plamienie potrzeba skonsultować troche szybciej z lekarzem.Dziękuję. A czy to normalne ze mam takie skape brązowe plamienia? Jestem jakby w dacie okresu
DziękujęBrązowe plamienia niby nie są grozne i po prostu moga sie zdarzyc w terminie okresu ale i tak kazde plamienie potrzeba skonsultować troche szybciej z lekarzem.
A kreseczka widoczna wiec ciąża [emoji4] gratuluje [emoji4]