Witam, mam pytanie kochałam się ze swoim partnerem w dni plodne oraz owulację. Minęło 7dni od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze oraz jestem zmęczona nabrzmiałe i bolące piersi jak na miesiączkę. Do @ pozostalo mi 8dni czy to może być ciąża?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cykl może zakończyć się ciążą. Natomiast objawy 7 dni po są niemożliwe. Tak na dobrą sprawę to nawet jeszcze mogło do implantacji nie dojść. A ból brzucha czy nabrzmiały biust to objawy fazy poowulacyjnej, spowodowane wzrostem progesteronu. Poczekaj do dnia @ i zrób test lub idź na betę. A przynajmniej poczekaj do 14 dpo. Wcześniejsze testowanie nie ma sensu, bo implantacja może mieć miejsce nawet 12 dni po, do tego ok 48h na wytworzenie bety.Witam, mam pytanie kochałam się ze swoim partnerem w dni plodne oraz owulację. Minęło 7dni od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze oraz jestem zmęczona nabrzmiałe i bolące piersi jak na miesiączkę. Do @ pozostalo mi 8dni czy to może być ciąża?
Witam, mam pytanie kochałam się ze swoim partnerem w dni plodne oraz owulację. Minęło 7dni od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze oraz jestem zmęczona nabrzmiałe i bolące piersi jak na miesiączkę. Do @ pozostalo mi 8dni czy to może być ciąża?