• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy to objaw ciąży ? Czy to normalne?

Witam was kobietki, bardzo proszę o porade
Od dwóch dni spóźnia mi się okres, wczoraj po południu pokusiło mnie zrobić test i zobaczyłam dwie kreski owszem jedna ciemniejsza druga jaśniejsza, ucieszyłam się bardzo ♥ponieważ od 5 miesięcy się staramy z partnerem i chyba w końcu się udało? Dzisiaj na wkładce zauważyłam trochę brązowego śluzu :( czy któraś z was miała podobnie? Czy tak może być?

reklama
reklama
Czy od razu poszłaś do lekarza jak zobaczyłaś plamienia ? I w którym tygodniu to było ? :) Dziękuję za odpowiedź ♥️
do lekarza poszłam dwa dni przed spodziewana miesiączka, ponieważ zrobiłam test i była jasna druga kreska. Był to 4 tydzień ciazy, jeszcze nic na USG nie było widać, ale lekarz powiedział że to na 99% ciaza, więc przepisał mi tabletki duphaston. Tydzień później było już widać pecherzyk ;)

do lekarza poszłam dwa dni przed spodziewana miesiączka, ponieważ zrobiłam test i była jasna druga kreska. Był to 4 tydzień ciazy, jeszcze nic na USG nie było widać, ale lekarz powiedział że to na 99% ciaza, więc przepisał mi tabletki duphaston. Tydzień później było już widać pecherzyk ;)
Super, gratulacje ;) ja też postaram się gdzieś dostać do ginekologa prywatnie jak najszybciej :)

Ja miałam takie plamienia, na początku różowe, potem brązowe i póki co 20 TC. Mi beta nie podwoiła się, lekarz spisał ciążę na straty, ale żyjemy :D również miałam bóle jak na miesiączkę.
W pierwszej ciąży, przez 5 tygodni chodziłam nieświadoma, że poroniłam, więc u mnie niby książkowe objawy, a nie udało się, a teraz wszystko na opak i jest okej :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry