Hej czy ktoś być w podobnej sytuacji? Zrobiłam te testy ciazowe, staramy się i wyczekujemy cały czas więc staram się wypatrzeć każdy znak
czy tylko ja widzę te kreski? Miesiączka powinna przyjść jutro ale żadnych objawowo jakby miała przyjść...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej czy ktoś być w podobnej sytuacji? Zrobiłam te testy ciazowe, staramy się i wyczekujemy cały czas więc staram się wypatrzeć każdy znakczy tylko ja widzę te kreski? Miesiączka powinna przyjść jutro ale żadnych objawowo jakby miała przyjść...
Byłoby cudownieA ja widzę cień cienia cienia ale widzę
Może to wczesna ciąża ?)(
Wiec zawsze jest jakaś nadzieja, ja na tych paskowych i clearblue widzę bardzo wyraźnie cień różowy wiec wyglada na bardzo wczesna ciąże , ale lepiej zrobić beta hcg dla pewnościByłoby cudownie3 miesiące starań setki testów zrobionych i w sumie pierwsze na których cokolwiek wyszło
![]()
Spokojnie , u mnie tez taka jasna kreska i jak narazie dzisiaj powinna być miesiączka i narazie nie ma (tez myślałam, ze tylko ja ją widzę ) a ile dni jesteś mniej więcej po zapłodnieniu ? Bo może to faktycznie wczesna ciążaCzyli tylko ja widzę ta 2 kreske... No nic może innym razem się uda