Hej! Dziewczyny, powiedzcie mi czy coś tutaj widzicie. Ja mam wrażenie, że widzę cień drugiej kreski, ale nie wiem czy może sobie nie wmawiam.. jestem po dwóch ciążach biochem i z nadzieją wypatruję kreski. Jedno zdjęcie było robione rano przy świetle w łazience, drugie jest przy świetle dziennym.
reklama
Obyś! Przy pierwszej miałam podobne, potem beta potwierdziła. Jutro zrobię jeszcze jeden.Ja bym nie traktowała tego testu jako pozytywnego.
Zrób jutro rano ponownie.
Trzymam kciuki bym się myliła ;-)
Kasienkaol
Fanka BB :)
Ja bym nie wytrzymała do jutro, kupiłabym inny z wrażliwością 10mIU, albo zrobiła kilka 

Mnie już też kusi by popołudniu zrobić inny hahaJa bym nie wytrzymała do jutro, kupiłabym inny z wrażliwością 10mIU, albo zrobiła kilka![]()
bleucoco
Jest cień, ale na zdjęciu jest szary, a prawidłowo wybarwiona kreska powinna być różowa. Nie ma pewności, ja bym powtórzyła innej firmy z porannego moczuHej! Dziewczyny, powiedzcie mi czy coś tutaj widzicie. Ja mam wrażenie, że widzę cień drugiej kreski, ale nie wiem czy może sobie nie wmawiam.. jestem po dwóch ciążach biochem i z nadzieją wypatruję kreski. Jedno zdjęcie było robione rano przy świetle w łazience, drugie jest przy świetle dziennym.
na zdjęciu faktycznie tak wygląda, ale jest różowa, z tym że baaaardzo bardzo delikatna.Jest cień, ale na zdjęciu jest szary, a prawidłowo wybarwiona kreska powinna być różowa. Nie ma pewności, ja bym powtórzyła innej firmy z porannego moczu![]()
bleucoco
Jak jesteś pewna to leć jutro na betaHCG z krwi, to da Ci 100% pewnościna zdjęciu faktycznie tak wygląda, ale jest różowa, z tym że baaaardzo bardzo delikatna.![]()
reklama
Maris01
Przewaznie korzystałam z pinkow, przerobiłam ich sporo I nigdy mi żaden nie pokazał fabrycznej drugiej kreski, jak pojawiła się druga kreska to była ciaza, i pink jako pierwszy pokazał mi ciaze mimo że był zalany ( korzystałam ze strumieniowych), mocz był widoczny pod okienkiem gdzie powinny być kreski