KoszałekOpałek
Fanka BB :)
Dajecie nadzieję
dam znać czy kreski bardziej widoczne są 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja jakbym teoretycznie zauważyła cień, to na bank nasikałabym na jeszcze dwaHej czy tu coś widać? Jestem 5 dni przed okresem ale nie mogłam wytrzymać![]()
No jak się czeka to tak właśnie jestJa jakbym teoretycznie zauważyła cień, to na bank nasikałabym na jeszcze dwaI to od razu ... a potem rano
.
Nie dziękujęJak dla mnie to sukces że widać coś na zdjęciu bo moje ujocienie które widziałam tylko ja aparat nie był wstanie uchwycić. Jutro powtórz test ciążowy a jak masz możliwość to zrób badanie z krwi beta HCG i będzie sprawa jasna. Powodzenia![]()
Coś prześwitujeHej czy tu coś widać? Jestem 5 dni przed okresem ale nie mogłam wytrzymać![]()
Przecież tam widać lekki cień, może właśnie Tobie przydałyby się okularyTam nic nie widać. A tym, którzy dopatrują się czegoś, radzę kupić okulary. Poczekaj te 5 dni i jak okres nie przyjdzie to wtedy zrób test.
Hej czy tu coś widać? Jestem 5 dni przed okresem ale nie mogłam wytrzymać![]()
Zrobiony 2 min temuPowtórzyłaś?