KoszałekOpałek
Fanka BB :)
Dajecie nadzieję  dam znać czy kreski bardziej widoczne są
 dam znać czy kreski bardziej widoczne są 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ja jakbym teoretycznie zauważyła cień, to na bank nasikałabym na jeszcze dwaHej czy tu coś widać? Jestem 5 dni przed okresem ale nie mogłam wytrzymać
No jak się czeka to tak właśnie jestJa jakbym teoretycznie zauważyła cień, to na bank nasikałabym na jeszcze dwaI to od razu ... a potem rano
.

Nie dziękujęJak dla mnie to sukces że widać coś na zdjęciu bo moje ujocienie które widziałam tylko ja aparat nie był wstanie uchwycić. Jutro powtórz test ciążowy a jak masz możliwość to zrób badanie z krwi beta HCG i będzie sprawa jasna. Powodzenia
 jutro powtórzę z rana a jak coś to poniedziałek skoczę na betę
 jutro powtórzę z rana a jak coś to poniedziałek skoczę na betę Coś prześwitujeHej czy tu coś widać? Jestem 5 dni przed okresem ale nie mogłam wytrzymać
 trzymam kciuki
 trzymam kciukiPrzecież tam widać lekki cień, może właśnie Tobie przydałyby się okularyTam nic nie widać. A tym, którzy dopatrują się czegoś, radzę kupić okulary. Poczekaj te 5 dni i jak okres nie przyjdzie to wtedy zrób test.
 Pytanie teraz czy to kreska fabryczna czy faktycznie coś jest na rzeczy.
 Pytanie teraz czy to kreska fabryczna czy faktycznie coś jest na rzeczy.Hej czy tu coś widać? Jestem 5 dni przed okresem ale nie mogłam wytrzymać
Zrobiony 2 min temuPowtórzyłaś?