reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy tu cos widać?

reklama
Tam nic nie widać. A tym, którzy dopatrują się czegoś, radzę kupić okulary. Poczekaj te 5 dni i jak okres nie przyjdzie to wtedy zrób test.

Jak dla mnie to sukces że widać coś na zdjęciu bo moje ujocienie które widziałam tylko ja aparat nie był wstanie uchwycić. Jutro powtórz test ciążowy a jak masz możliwość to zrób badanie z krwi beta HCG i będzie sprawa jasna. Powodzenia 🍀

Jak dla mnie to sukces że widać coś na zdjęciu bo moje ujocienie które widziałam tylko ja aparat nie był wstanie uchwycić. Jutro powtórz test ciążowy a jak masz możliwość to zrób badanie z krwi beta HCG i będzie sprawa jasna. Powodzenia 🍀
Nie dziękuję 😉 jutro powtórzę z rana a jak coś to poniedziałek skoczę na betę ;)

reklama

Załączniki

• IMG_3013.jpeg
    IMG_3013.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 261
Do góry