reklama

Czy w Warszawie jest przedszkole z wlasnym basenem?

Chce Was zapytac o istnienie w Warszawie  przedszkola z wlasnym basenem? Moze ktos z Panstwa posyla do takiego dzieci, co o tym myslicie, czy jestescie takim zainteresowani i czy posylalibyscie tam swoje pociechy, gdybyscie mieli taka mozliwosc? Nam lekarz kazal takie znalezc, bo cwiczenia na basenie , tudziez samo plywanie jest dla dzieci ze wszech miar dobre, pod warunkiem, ze sie nie przeziebia, a zimno jest w naszym kraju bardzo czesto, zatem basen musi byc na miejscu, w przedszkolu. Bede wdzieczny za pomoc .Pozdrawiam! :)[i][/i]

reklama
ja poslalam syna do takiego przedszkola, to nie jest przedszkole z wlasnym basenem tylko przedszkole przy basenie, zajecia sa dwa razy w tygodniu / 40zl za miesiac sie doplaca. Przedszkole delfinki w ursusie. czesne bylo 780zl/miesiac ale od wrzesnia ma sie nieco zmienic. Pozdrawiam :)

p.s przedszkole jest w tym samym budynku co basen wiec dzieci nie przechodza z jednego miejsca do drugiego przed dwor. Drzwi na basen sa bezposrednio z przedszkola. Zajecia sa z naprawde przemilym ratownikiem, ktory jak dla mnie jest stworzony do pracy z dziecmi (wszystkie dzieci traktuje tak jakby to jego byly) - mialam okazje obserwowac jak bylam z synem na basenie jak byl maly :) dlatego poslalam go do tego przedszkola :)

Ostatnia edycja:
ja poslalam syna do takiego przedszkola, to nie jest przedszkole z wlasnym basenem tylko przedszkole przy basenie, zajecia sa dwa razy w tygodniu / 40zl za miesiac sie doplaca. Przedszkole delfinki w ursusie. czesne bylo 780zl/miesiac ale od wrzesnia ma sie nieco zmienic. Pozdrawiam :)

p.s przedszkole jest w tym samym budynku co basen wiec dzieci nie przechodza z jednego miejsca do drugiego przed dwor. Drzwi na basen sa bezposrednio z przedszkola. Zajecia sa z naprawde przemilym ratownikiem, ktory jak dla mnie jest stworzony do pracy z dziecmi (wszystkie dzieci traktuje tak jakby to jego byly) - mialam okazje obserwowac jak bylam z synem na basenie jak byl maly :) dlatego poslalam go do tego przedszkola :)

nieźle. basen to mi się podoba. urusus troche nie moja lokalizacja. mnie wystarczy basen, nie koniecznie w samym budynku.

jak to przedszkole się nazywa? Na podobnych wątkach właśnie gadałam o Akademii Uśmiechu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry