Kapka
Początkująca w BB
Oj przykro mi... Idę do gina 8 lipcaBedzie wszystko w porządku , idź za kilka dni do gina na usg bo teraz to może nic nie widać jeszcze , a ja zacznę starania w nowym cyklu bo dzisiaj niestety dostałam miesiączkę![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oj przykro mi... Idę do gina 8 lipcaBedzie wszystko w porządku , idź za kilka dni do gina na usg bo teraz to może nic nie widać jeszcze , a ja zacznę starania w nowym cyklu bo dzisiaj niestety dostałam miesiączkę![]()
Test odczytuje się w ciągu 5 minut. Powtórz.Jest tu jeszcze ktoś ? Zrobiłam test wczoraj a porannego moczu w pierwszych 5 min był lekki cień ledwo widoczny, odłożyłam do do pudełka a po godzinie wyjęłam i zobaczyłam to..pozytyw czy negatyw ? 4 dni do @
Po godzinie to tam wszystko może się pokazaćJest tu jeszcze ktoś ? Zrobiłam test wczoraj a porannego moczu w pierwszych 5 min był lekki cień ledwo widoczny, odłożyłam do do pudełka a po godzinie wyjęłam i zobaczyłam to..pozytyw czy negatyw ? 4 dni do @
Skoro odczytany po czasie to niestety nie można przyjąć go jako wiarygodny. Powinnaś powtórzyć.Jest tu jeszcze ktoś ? Zrobiłam test wczoraj a porannego moczu w pierwszych 5 min był lekki cień ledwo widoczny, odłożyłam do do pudełka a po godzinie wyjęłam i zobaczyłam to..pozytyw czy negatyw ? 4 dni do @