Gryfin
Fanka BB :)
Coś widać i kolor też dobry, różowy nie szaryMiesiaczka dzisiaj spóźnia się 3 dzień tutaj test zrobiony przed chwilą Zobacz załącznik 1286111
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Coś widać i kolor też dobry, różowy nie szaryMiesiaczka dzisiaj spóźnia się 3 dzień tutaj test zrobiony przed chwilą Zobacz załącznik 1286111
Widac ze jest pozytywnyMiesiaczka dzisiaj spóźnia się 3 dzień tutaj test zrobiony przed chwilą Zobacz załącznik 1286111
Taki z aptekiA jaka firma testu ?
Niestety negatyw, jak nie przyjdzie @ to może spróbuj za kolejne 2-3 dni.W maju miałam poronienie biochemicznej ciąży.
Nie zaprzestaliśmy na staraniach. @ spóźnia się 2 dni zrobiłam test. I nie wiem czy mam tylko złudzenia czy widać 2 kreske ? Po przeżyciach z maja boję się iść na betę..
Zobacz załącznik 1285919Zobacz załącznik 1285919Zobacz załącznik 1285919
PozytywDodaje zdjęcienie mam zielonego pojęcia czy tylko ja to widzę
![]()
Beta 23.6 dzisiajNiestety negatyw, jak nie przyjdzie @ to może spróbuj za kolejne 2-3 dni.
Pozytywleć na bete, żeby na 100% mieć pewność
![]()
Niestety negatyw, jak nie przyjdzie @ to może spróbuj za kolejne 2-3 dni.
Pozytywleć na bete, żeby na 100% mieć
Niestety negatyw, jak nie przyjdzie @ to może spróbuj za kolejne 2-3 dni.
Pozytywleć na bete, żeby na 100% mieć pewność
![]()
Super , czyli ciążaBeta 23.6 dzisiaj
Zrób bete, bedziesz spokojniejsza. Koszt taki sam jak kilka testów z apteki.Bobo test