reklama
Nata pomierzyłam i okazało się, że rozmiar rozmiarowi nie równy hehehe. Weronika nosiła oba w tym samym czasie wiec myslalam ze 86 to 86, o ile ten rózowy ma metke z romiarem 86, o tyle granatowy ma rozmiar 13(a na tych to ja sie nie znam:-)) ,Wronka napisz mi proszę dokładne wymiary tych kombinezonów - bo jestem zainteresowana
a wiec, jezeli chodzi o ten rożowy: kurteczka ma dl. od ramienia 38cm, dł rekawka: 31cm, spodnie od kroku 33cm
granatowy: kurteczka od ramienia 43cm, dł rekawka 30cm, spodnie od kroku 26cm
Zatrudniłam synusia jako modela, takze jakby co mozecie obejrzec jak to wyglada w odpowiednim miejscu;-)
nie maWronka czy ten różowy ma ściągacz przy rękawkach ?
jak dla mnie raczej zimowy:-)Wronka, a ten granatowy jest bardziej jesienny czy zimowy? bo moze dla mojego zboja by sie nadal?
aga - przecież to dziewczęcy granatowo - różowy jest. Nie lepiej Ci allegro przeszukać i typowo chłopięcy kupić?Wronka, to jesli Nata sie rozmysli (bo w sumie 1sza byla) to ja poprosze ten granatowy dla sebka![]()
Ja się bić nie będzie, jak laski nie wezmą to oba biorę ja;-)
Ależ ekscytujacy watek![]()
Aga- tez sie zdziwilam, bo on chyba typowo dziewczecy ten komplet... Sebus ma delikatna urode, ale jako 18 latek moze miec do Ciebie pretensje ;-)
Szczerze mówiac ja troszkę tez zdziwiona, bo własnie przez ten róz nie zostawiam go dla Boryska:-). No ale jak Aga chce, to nie ma sprawy. Tylko nata Nam się cos nie odzywa...heheheh
reklama
Podziel się:
kolejka tu jak za PRLu za papierem