reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

Dziewczyny wstawię już bo co mi szkodzi? Najwyżej potem znowu wstawie albo odszukamy tego posta :-)
powiem tak podane ceny są cenami dla mamuś BB.
Aniam dla ciebie to możesz mi podpowiedzieć jakie ceny :-p jeśli gdzieś przesadziłam w jedną lub w druga stronę to daj znać.

spodnie ocieplane na szelkach 5-10-15 (r. 62) - dorobione dodatkowe zatrzaski na nogawkach - cena 15 zł
3spodnie1.jpg

3spodnie2.jpg

Rampers kr. Rękaw coolclub (r. 74) + kombinezon 5-10-15 (r. 68) – cena 20 zł
7ramperskrrkawcoolclubkombinezon5-10-15.jpg

Komplet Disney baby (0-3m-ce): bluzeczka dł. Rękaw+spodnie na szelkach beżowo-biały – cena 25 zł
URL]

URL]

URL]

URL]

URL]

zestaw: Koszula+bluzka kr. Rękaw Smyk (r. 6-9m-cy) + bluzka dł rękaw (r.62) – cena 15 zł
URL]

Komplet 4 części z kaczuszkami niebieski (r. 56-62) cena 15 zł
URL]

URL]

komplet 3części (r. 68 z metki spokojnie nod 62) niebiesko-biały – cena 30 zł
URL]

URL]

URL]

czapeczki niemowlęce cienkie (4szt) + łapki niedrapki (2szt) – cena 8 zł
URL]

URL]

URL]

URL]

komplet bluzeczka kr. Rękaw+spodenki (r.74) – cena 8 zł
URL]

zestaw 13 par skarpetek niemowlęcych (na dziecko o wzroście 50-56 cm.) – cena 13 zł
URL]

URL]

URL]

16skarpetki13par4.jpg

zestaw 6 szt body (r.56-62) 2xdł. Rękaw 3x kr. Rękaw 1x bez rękawów – cena 12 zł
URL]

URL]

URL]

URL]

butki CHEROKEE r. 16 – cena 7 zł
URL]

URL]

butki COOLCLUB r. 12-18 mcy (z metki) – cena 7 zł
19butkicoolclub1.jpg

19butkicoolclub2.jpg

19butkicoolclub3.jpg

bluzeczka CHEROKEE r. 56 – cena 3 zł
22bluzeczkaCHEROKEEr561.jpg

22bluzeczkaCHEROKEEr562.jpg

fotelik maxi cosi city + spiwór do fotelika
Uszkodzenia! z tyłu klapka przyklejona na taśmie – wg mnie nie przeszkadza to niczemu bo to klapka na instrukcję obsługi itp. rzeczy, oraz zepsuta orginalna blokada naciągu pasów 5punktowych (widoczne na zdjęciach) – cena 50 zł
URL]

24fotelikpiwr2.jpg

24fotelikpiwr3.jpg

24fotelikpiwr4.jpg

24fotelikpiwr5.jpg

24fotelikpiwr6.jpg

24fotelikpiwr7.jpg

URL]

URL]

URL]

Otulaczek – cena 20 zł
URL]

25Otulaczek2.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
przepraszam ale nie wiem dlaczego część zdjęć jest widoczna bezpośrednio a część ma linki... nie umiem z tym nic zrobić :-( ale zdjęcia po kliknięciu sa widoczne prawidłowo

Wrzucam Wam cudeńko od Judysi. Na żywo wygląda duuuużo śliczniej.
Dziewczyny z pracy chcą takie zestawy więc może Judysia pokombinuje z innymi kolorami.

Uploaded with ImageShack.us

x-lander z roku 2010 (to była ta nowa kolekcja) - kolor rocky (żółto, stalowy), czterokołowy, rama jest węższa niż w standardowych x-landerach - wózek był robiony na belgijski rynek (więc nie ma tych wypukłości na ramie), do tego jest coś w rodzaju śpiworka na zimę, duża torba, saszetka, jak znajdę to parasolka. Oczywiście spacerówka + gondola, mam jeszcze moskitiere i folie przeciwdeszczową (ale muszę poszukać).

Cena - nie mam pojęcia - ale gdybym sprzedała go za 900zł to skakałabym pod sufit - cena do negocjajcji. W ramach promocji mogę dorzucić jakieś zabawki dla niemowlaka.

images.jpg

Ostatnia edycja:
Dziewczynki mam do sprzedania orginalną SOFĘ FATTY z ekoskóry w kolorze brązowym w "zestawie" z pufem w tym samym kolorze.
cena: 250 zł plus przesyłka (ale to jak się dowiem kto bierze to ustale z kurierem)

Sofy pozbywam się bo mi się nie mieści i nie pasuje do wystroju... po prostu przeszkadza...
Acha sofa nosi minimalne oznaki użytkowania (niewielkie zarysowania na całej powierzchni) i jest lekko "zbity" wkład... więc nie wygląda tak ślicznie jak na zdjęciach na stronie fatty (zresztą nigdy tak nie wyglądała...)
Jak znajdę jej zdjęcia to wstawię ale można zobaczyć ją też na stronie Fatty Sofa z ekoskóry

Chętnych prosze o PW

Rzecz warta uwagi!!! polecam! sama mam Fotel Fatty King
King to gigant - aż strach pomyśleć jak wielka musi być sofa :)

Dziewczyny czy macie do sprzedania ciuchy ciążowe w rozmiarze 40 (i wzwyż bo nie wiem jak będę rosła) Chętnie odkupię jakieś fajne ciuszki :) czekam na fotki ;-)

reklama
mamusia - ja mam 40 właśnie, spodnie jeansy i czarne eleganckie 2 pary z H&M Mama, sukienki i tuniki głównie, jedną fajną śliwkową bluzkę też z H&M Mama. Jak znajdę chwilę to Ci na maila foty podeślę, bo miałam to na Allegro wystawiać, ale czasu mi brak.

Do góry