aaaaa no tak się domyślałam, ale chciałam potwierdzenia...hehe ;-)To już tłumaczęsorki nie pomyślałam
Nie wolno na forum sprzedawać zadnych leków czy rzeczy które się kupuje na recepte , tyczy się to nawet mlek sprzedawanych na recepte .
reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Dziewczynki mam do sprzedania orginalną SOFĘ FATTY z ekoskóry w kolorze brązowym w "zestawie" z pufem w tym samym kolorze.
cena: 250 zł plus przesyłka (ale to jak się dowiem kto bierze to ustale z kurierem)
Sofy pozbywam się bo mi się nie mieści i nie pasuje do wystroju... po prostu przeszkadza...
Acha sofa nosi minimalne oznaki użytkowania (niewielkie zarysowania na całej powierzchni) i jest lekko "zbity" wkład... więc nie wygląda tak ślicznie jak na zdjęciach na stronie fatty (zresztą nigdy tak nie wyglądała...)
Jak znajdę jej zdjęcia to wstawię ale można zobaczyć ją też na stronie Fatty Sofa z ekoskóry
Chętnych prosze o PW
cena: 250 zł plus przesyłka (ale to jak się dowiem kto bierze to ustale z kurierem)
Sofy pozbywam się bo mi się nie mieści i nie pasuje do wystroju... po prostu przeszkadza...
Acha sofa nosi minimalne oznaki użytkowania (niewielkie zarysowania na całej powierzchni) i jest lekko "zbity" wkład... więc nie wygląda tak ślicznie jak na zdjęciach na stronie fatty (zresztą nigdy tak nie wyglądała...)
Jak znajdę jej zdjęcia to wstawię ale można zobaczyć ją też na stronie Fatty Sofa z ekoskóry
Chętnych prosze o PW
Ostatnia edycja:
Dziewczynki mam do sprzedania orginalną SOFĘ FATTY z ekoskóry w kolorze brązowym w "zestawie" z pufem w tym samym kolorze.
Chętnych prosze o PW
wkład można sobie dokupić i dosypać do nich
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
owszem ale tak jak pisałam przestała mi się mieścić w salonie i nie mam jej już gdzie trzymać więc się jej pozbywam ;-)
beti1982
III'2008 i IV'2010
A ja mam do oddania kupony rabatowe HIPPa do Carrefoura... u mnie takowego niet, więc czekam

Love
Fanka BB :)
,,,,,,,,,,,,,
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=20308036
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=20308036
Ostatnia edycja:
dziewczyny moze ma ktoras na sprzedanie projektor? przydalby mi sie taki dla Olki![]()
Taki stary na bajki ?
mam ale nie oddam
reklama
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
ja mam i uzywam
taki na klisze z bajkami
taki na klisze z bajkami
Podziel się: