reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

Dziewczyny, jakis czas temu ktoras pisala ze ma na sprzedaz kanape (czy jak to sie tam zwie) Fatty. Boze jak mi jest to strasznie potrzebne do rehabilitacji olki....Moze to aktualne?

Nie mam sily przegladac teraz stron ktora z Was miala/ma ta kanape ale bede wdzieczna. Chetnie bym ja kupila...

reklama
Dziewczyny, jakis czas temu ktoras pisala ze ma na sprzedaz kanape (czy jak to sie tam zwie) Fatty. Boze jak mi jest to strasznie potrzebne do rehabilitacji olki....Moze to aktualne?

Nie mam sily przegladac teraz stron ktora z Was miala/ma ta kanape ale bede wdzieczna. Chetnie bym ja kupila...

agnieszka o tym pisała

Ja mam :-)
I chętnie sprzedam... tylko od razu mówie że trzeba by do niej pewnie troche tego wkładu dosypać...
Jeśli chodzi o cenę to pogadam z małżem i ci dam znać dokładnie już na pw. Ach i podaj mi na pw twój adres to dowiem się o koszt przesyłki do ciebie...

kamisia- a do czego to ma byc i jakiej grubosci..... normalnie przypomnialo mi sie ze do ślubu w takim szłam, było super. nie wiem jakie ci chodzi ale moze wlasnie idz do salonu slubnego tam za uzywane co nie widac zniszczenia zaplacisz z jakies 40 zł.

Dziewczyny kuzynka chce sprzedać prawie nówki dla chłopca:
kurteczkę z 5-10-15 rozmiar 92 (brązowo-pomarańczowa-bardzo ładna) za 10zł
bluzkę z długim rękawem z Wójcika rozm 98 za 8zł (stan jak nowa)
i jeszcze kilka fajnych rzeczy.
Mam je w domu bo takie gorsze rzeczy oddajemy tu na wiosce,a te chce sprzedać i zaproponowałam,że Wam napiszę.

Ostatnia edycja:
DSC06054.JPGDSC06051.JPGDSC06055.JPGDSC06056.JPGDSC06053.JPG

Dziewczyny na priva prosiłyście o fotki, przepraszam,że dopiero teraz. Cały zestaw 45zł. Kurtka 5-10-15 (roz 92), Bluza Wójcik (roz 98) Bluza Next (18mieś), sweterek super gruby i milusi (rozm 92) zestaw koszulka i spodenki (roz 86). Rzeczy w b.dobrym stanie.

Zobacz załącznik 328449Zobacz załącznik 328448Zobacz załącznik 328447Zobacz załącznik 328445Zobacz załącznik 328444

Dziewczyny na priva prosiłyście o fotki, przepraszam,że dopiero teraz. Cały zestaw 45zł. Kurtka 5-10-15 (roz 92), Bluza Wójcik (roz 98) Bluza Next (18mieś), sweterek super gruby i milusi (rozm 92) zestaw koszulka i spodenki (roz 86). Rzeczy w b.dobrym stanie.

Nie wiem czy się któraś już zgłosiła po te rzeczy ale jak nie to ja jestem chętna na cały zestaw :tak:
jeśli jest wolny to poproszę o dane na prv i cenę przesyłki :-D

reklama
Aguś sama nie wiem bo dziewczyny prosiły tylko o zdjęcia. Dam ci znać wieczorkiem OK?

Edit:
Aga Megam dwa dni temu prosiła mnie o zdjęcia i dziś jak wstawiłam to napisała,że chce cały zestaw. Jeśli otrzymam pieniążki na konto to jej wyślę, jeśli nie wysyłam Tobie.
Głupia sprawa,ale chcę być fair :)))

Ostatnia edycja:
Do góry