reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

żeby nie mieszać pisze nowego posta

Czy któras z was ma może do sprzedania kombinezon zimowy na 92 r.?? Takiego chce poszukać na przyszłą zimę dla M.
No i drugi kombinezon raczej na 110 dla J. też zimowy (skoro teraz ma 102 cm to raczej nie kupie mu rozmiaru 116... chyba...)

Aguś ja mam tu fajny kombinezon na 92,ale wydaje mi się większy, nie wiem ile za niego będzie chciała ale pewnie z 10zł. Jest jeszcze trochę innych rzeczy. Moja kuzynka się przeprowadza i 2 kartony z ubrankami na strych u mnie trafiły. Te gorsze porozdawałyśmy. Jak przyjedziesz to może sobie coś wybierzesz. W sumie i tak do lata ci się nie przydadzą :))))

reklama
a moze ktoras bedzie chciala sprzedac jakies fajne rzeczy po dziewczynce? Ola dopiero wkracza w rozm 74, niektore panny moze juz z niego powyrastaly?:)

Sprzedam nizej wystawione ciuszki. Wszystkie ubranka sa w stanie bardzo dobrym.

Kurtka CHEROKEE
6-9 mies, 74 cm, do 9.5 kg
cena:7,99
aaaa.jpg

Tunika NEXT
3-6 mies, do 8 kg (zanizona numeracja, moja Polka jeszcze dzis ja ma dobra)
cena 6.99
aaaaa.jpg

Ogrodniczki MOTHERCARE
6-9 mies, do 9 kg
cena: 7,99
aaaaaa.jpgaaaaaaa.jpg

Spodenki polarkowe CHEROKEE
6-9 mies, 74 cm, do 9.5 kg
cena: 4,99
aaaaaaaa.jpg

Bluza polarkowa/frotkowa??? MINI MINOTI
3-6 mies, 62-68 cm (zanizona rozmiarowka, Pola wchodzi w nia nadal)
dl rekawa od dolu: 22 cm
od gory: 37 cm
cena: 6,99
aaa.jpg

Kurteczka wiosenna NEXT
6-9 mies, do 10 kg
cena: 11,99

aa.jpga.jpg

Bolerko NO NAME ;-)
i no label :-D
na Polke jest nadal dobre, rekawki sa 7/8 ale raczej ma tak byc...
cena: 2,99
aaaaaaaaa.jpg

Sukieneczka NEXT
3-6 mies, do 8 kg, (tez zanizone, bo Polka w ia wchodzi, ale ma ja juz troszke przykrotka)
cena:6,99
aaaaaaaaaa.jpg

Katik to ja bym wziela wszystko poza bolerkiem i ogrodniczkami:) tylko kaske wyslalabym Ci w poniedzialek ok?
chyba ze kaska mi szybciej wplynie...
sliczne sa te rzeczy

a niech tam-ogrodniczki tez niech beda:) moze sie przekonam do tego rodzaju spodni dla Oli:)

jak szalec to szalec:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry