reklama
Katik
...jestem mamą...
Katik to ja bym wziela wszystko poza bolerkiem i ogrodniczkamitylko kaske wyslalabym Ci w poniedzialek ok?
chyba ze kaska mi szybciej wplynie...
sliczne sa te rzeczy
a niech tam-ogrodniczki tez niech bedamoze sie przekonam do tego rodzaju spodni dla Oli
jak szalec to szalec![]()
Martus, nie ma sprawy. Kase przelej -jak tylko bedziesz miala- do Aniam na konto, w wiadomym celu.
Podeslij mi adres na pw, i posylam Ci przesylke.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Dziewczynki mam do sprzedania Parowy nawilżacz powietrza firmy Honeywell model EH-188E
Nawilżacz był używany sporadycznie jest w bardzo dobrym stanie.
Nawilżacz sprzedaję bo okazuje się że wilgotność w domu mam dobrą z tendencją do nadmiernej.
Nawilżacz posiada wszystkie dokumenty (dołączam fv zakupu z data 29.12.2009) i jest na gwarancji!!
Opis
mechaniczny parowy nawilżacz powietrza (wytwarza w sposób ciągły widoczną ciepłą parę), idealny do nawilżania i inhalacji.
Unikalny system na wlocie kanału wentylacyjnego zapewnia 25% niższą temperature na wylocie
Wydajność do 7l wody na dobę zamienia w ciepłą parę
- Do pomieszczeń 30m2
- Możliwość dodawania olejków do inhalacji
- Jedno napełnienie zbiornika 4l wystarcza na 14 godzin
- Bardzo cicha praca
Bezpieczeństwo:
Automatyczny wyłącznik przy niskim poziomie wody.
Zabezpieczenia wierzchołka przed przypadkowym otwarciem
Cena 100 zł z przesyłką.
Nawilżacz był używany sporadycznie jest w bardzo dobrym stanie.
Nawilżacz sprzedaję bo okazuje się że wilgotność w domu mam dobrą z tendencją do nadmiernej.
Nawilżacz posiada wszystkie dokumenty (dołączam fv zakupu z data 29.12.2009) i jest na gwarancji!!
Opis
mechaniczny parowy nawilżacz powietrza (wytwarza w sposób ciągły widoczną ciepłą parę), idealny do nawilżania i inhalacji.
Unikalny system na wlocie kanału wentylacyjnego zapewnia 25% niższą temperature na wylocie
Wydajność do 7l wody na dobę zamienia w ciepłą parę
- Do pomieszczeń 30m2
- Możliwość dodawania olejków do inhalacji
- Jedno napełnienie zbiornika 4l wystarcza na 14 godzin
- Bardzo cicha praca
Bezpieczeństwo:
Automatyczny wyłącznik przy niskim poziomie wody.
Zabezpieczenia wierzchołka przed przypadkowym otwarciem
Cena 100 zł z przesyłką.
Wklejam adres do mojego allegro, może któraś coś sobie upatrzy, może interesuje Was coś czego nie ma z AVON, zapytajcie. Takie tam dorabianie małe:-)
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
Agnieszka, jeśli nie masz chętnych to ja bym chciała ten nawilżacz. U nas to przymus, musimy taki Zosi kupić. Patrzyłam to strasznie drogie są. Jeśli nie będzie chętnych to bym kupiła ale dopiero po 6marca będę miała pieniążki.
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Judysiu już jest twój
reszte na PW ci napisze 
reszte na PW ci napisze 
beti1982
III'2008 i IV'2010
A czy ktoś nie ma czarnego bolerka na sprzedaż? Chcę takie kupić do sukienki na roczek.
No jak coś znajdziesz to daj znać, bo nam też by pasował do sukienki

No jak coś znajdziesz to daj znać, bo nam też by pasował do sukienki![]()
Beti znalazłam już bolerko w ciuszku. Więc to już nieaktualne. Ale może znajdziesz coś na allegro. Miałam pododawana aukcje w ulubionych, ale po zakupie wykasowałam.
reklama
megam
Fanka BB :)
Chciałam podziękować Kittek za ubranka są naprawdę super, paczuszka też bardzo ładnie zapakowana i szybciutko doszła. Jeszcze raz bardzo dziękuję 
Podziel się: