reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

reklama
a ja Oli ubieram jeszcze dwie pary bodyw rozmiarze 50:)

duzo mamy rzeczy 0-3 i 3-6:) tylko u nas w odwrotna strone idzie niz u aniam bo moja Ola nogi ma dlugie

Katik to ja bym wziela wszystko poza bolerkiem i ogrodniczkami:) tylko kaske wyslalabym Ci w poniedzialek ok?
chyba ze kaska mi szybciej wplynie...
sliczne sa te rzeczy

a niech tam-ogrodniczki tez niech beda:) moze sie przekonam do tego rodzaju spodni dla Oli:)

jak szalec to szalec:)

Martus, nie ma sprawy. Kase przelej -jak tylko bedziesz miala- do Aniam na konto, w wiadomym celu.
Podeslij mi adres na pw, i posylam Ci przesylke.

Dziewczynki mam do sprzedania Parowy nawilżacz powietrza firmy Honeywell model EH-188E
c_big261773.jpg

Nawilżacz był używany sporadycznie jest w bardzo dobrym stanie.
Nawilżacz sprzedaję bo okazuje się że wilgotność w domu mam dobrą z tendencją do nadmiernej.
Nawilżacz posiada wszystkie dokumenty (dołączam fv zakupu z data 29.12.2009) i jest na gwarancji!!

Opis
mechaniczny parowy nawilżacz powietrza (wytwarza w sposób ciągły widoczną ciepłą parę), idealny do nawilżania i inhalacji.

Unikalny system na wlocie kanału wentylacyjnego zapewnia 25% niższą temperature na wylocie
Wydajność do 7l wody na dobę zamienia w ciepłą parę

- Do pomieszczeń 30m2
- Możliwość dodawania olejków do inhalacji
- Jedno napełnienie zbiornika 4l wystarcza na 14 godzin
- Bardzo cicha praca

Bezpieczeństwo:
Automatyczny wyłącznik przy niskim poziomie wody.
Zabezpieczenia wierzchołka przed przypadkowym otwarciem

Cena 100 zł z przesyłką.

Agnieszka, jeśli nie masz chętnych to ja bym chciała ten nawilżacz. U nas to przymus, musimy taki Zosi kupić. Patrzyłam to strasznie drogie są. Jeśli nie będzie chętnych to bym kupiła ale dopiero po 6marca będę miała pieniążki.

reklama
Chciałam podziękować Kittek za ubranka są naprawdę super, paczuszka też bardzo ładnie zapakowana i szybciutko doszła. Jeszcze raz bardzo dziękuję :)

Do góry