reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Dagsillegro !! :)

dopóki mam neta.
która mama podaje mm BEBILON takie niebieskie opakowanie z niedzwiadkiem. mam 2. to jest w saszetkach takich na jedną porcje. czyli 6 miearek na 180ml.
super sprawdza sie w podrózy i na wyjscia.
dostałam to z przychodzni . jest tego duzo npewno z 30 szt.

jesli ktos chce moge podeslac mm gratis tylko policze za przesyłkę.
piszcie na pw. lub jak teraz nie bede miec netu to na kom.

reklama
dopóki mam neta.
która mama podaje mm BEBILON takie niebieskie opakowanie z niedzwiadkiem. mam 2. to jest w saszetkach takich na jedną porcje. czyli 6 miearek na 180ml.
super sprawdza sie w podrózy i na wyjscia.
dostałam to z przychodzni . jest tego duzo npewno z 30 szt.

jesli ktos chce moge podeslac mm gratis tylko policze za przesyłkę.
piszcie na pw. lub jak teraz nie bede miec netu to na kom.

ja chce

no to ja tez napisze:) moge oddac karton mleka Gerber 2 i pare takich saszetek tego mleka:) kiedys dostalam a z racji tego ze Olka mleka nie pije karton stoi...mam tez Bebilon Pepti ale 1.

jakby ktoras chciala to tez chetnie oddam

Beti mleko jest powyzej 6. miesiaca. mam jeden karton i 5 malych saszetek. za mleczko nic bym nie chciala, jak cos to tylko za wysylke, nie orientuje sie ile moglaby kosztowac, podejrzewam ze w granicach 10zl

Dziewczyny mam jeszcze do sprzedania klatke po moim kroliku ktory teraz mieszka w duzo wiekszej:) musze tamta zmierzyc ale to jest albo 60 albo 80. lezy tylko i zajmuje miejsce

Ostatnia edycja:
reklama
NaszyjnikMineralySrebro3.jpg

Judysia a coś w takim stylu mogłabyś zrobić?

Albo w takim:
NaszyjnikOnyksAgatRzemyk.jpg

I jeszcze jedno pisałaś kiedyś o produktach z avonu. Możesz tu wrzucić rzeczy które masz na sprzedaż przynajmniej na allegro nie będziesz musiała prowizji płacić :)

Ostatnia edycja:
Do góry